PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20112
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach
ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Hm, no w sumie część kapitanów pokazała, Renji, Ikkaku i Ichi-nii też pokazali, a skoro inni nie chcą pokazać albo nie ma mają, to są bandą frajerów ^^

OMG, po epie 213 straciłam całkowicie szacunek dla twórców =_=

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ja jeszcze nie oglądnąłem gdzie ty to tak wcześnie oglądasz??:P

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

Mi sie wydaje, ze mimo wszystko to Shinji bedzie walczyl z Aizenem a Ichigo jak zawsze w sumie tylko bronil swoich przyjaciol... czy ktos zna jeszcze jakies stronki z odcinkami Bleach'a? i jeszcze jedno, nie wiecie moze kiedy pojawi sie Fade to black w polskiej wersji gdzies na necie? korci mnie zeby to juz obejrzec ^_^

ocenił(a) serial na 10
grawitacje

Ha! oczywiscie, ze:
1. Ichimaru Gin
2. Kensei (kapitan 9 oddzialu 110 lat temu, obecnie Vizard :))
3. Grimmjow Jaggerjaques
4. Hirako Shinji
5. Mayuri Kurotsuchi (tylko pod postacia zwyklego czlowieka)

ocenił(a) serial na 10
KiniaLol

ja ogladam na www.bleach.wbijam.pl ale tam są strasznie późno więc ściągam z neta:P A co do filmu będzie pewnie tak jak z rebeliom czyli wyjdzie za rok:)

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Oglądam po angielsku, z dattebayo można ściągać zwykle ok. 1-2 rano (czyli ok. 6h po emisji ;]).

Shinji oczywiście że będzie walczył z Aizenem, a co do Ichi-nii'ego to nie wiadomo czy w ogóle uda mu się wrócić z Hueco Mundo...

A film... hmm, to zależy kto się weźmie za subowanie ;|

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ty możesz czytać po angielsku a ja nie:P (polski system nauczania bez angielskiego w programie:P)

Ichi wyleźe z domq Aizena na sto:P I będzie sie bił jak nic:P

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

No 213 to straszny chłam. manga nie nadarza z rysowaniem to i serial stoi:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Jestem na tyle uprzywilejowana i że angielski i hiszpański mi w miarę nie przeszkadzają ;]
Tja, zobaczymy, Las Noches wcale takie misiowe nie jest ;P
Straszny chłam to komplement w stosunku do tego eee czegoś.

ocenił(a) serial na 10
Eriis

hehe:P Hmmmm no tak Kurosaki w ten las wszedł i teraz sie przetransformował w pełnego hollowa:) i co tu teraz zrobić:D Inoue będzie musiała z niego tego kolesia wygonić:D

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

Fiu odcinek 213 to nie wiem po co wogole puscili w obieg... smieszne ale bez sensu... hehehehe
a za pomaca jakiego programu albo cos sciagasz odcinki?

ocenił(a) serial na 5
KiniaLol

Takie to paskudne, fle ;] Taaak, wystarczy że spróbuje go pocałować - hollowa panie trupem xD

Używam Bit comet'a.

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ja ściągam torrenty z isohunt.com i daje na utorenta. I się ściąga:P

ale ulek padnie trupem na sto:)

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

U mnie coś utorrent ostro mulił, dlatego też przerzuciłam się na bit cometa i jestem happy :D

Nieee, najpierw chcę zobaczyć jak Uluś wyznaje Inoue uczucia! :p

ocenił(a) serial na 10
Eriis

A co on do cholery sie w niej zakochał??:D

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Takie miałam momentami wrażenie :D

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Ona jest paskudna:P Jak ją te jej piersi nawet nie przeważą:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

No Ty to wiesz, i ja to wiem, ale spójrz na panny w Las Noches i powiedz mi czy Orcia im konkurencji nie robi ^^
Dla mnie ten jej biust jest takiś szemrany, coś mam wrażenie że Ishida maczał łapki w staniku push-up xD

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Bardzo wielkie prawdopodobieństwo:P lecz skąd my śmiertelnicy możemy to wiedzieć:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

I powiedz mi po dzisiejszej mandze że ona ma chociaż JEDEN GRAM mózgu ;|
Poszło jej w biust zamiast w intelekt ;]

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Jeszcze nie czytałem:) Ale spoko juz patrze:)

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

O rzesz y w mordkę:) Zabił Ichide, Inoue pewnie samobójstwo popełni a Ulek kopną w kalendarz:D Ten Bleach mi się coraz bardziej podoba:D

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Hard core w wydaniu soft że tak to ujmę ;] Mam nadzieję, że Inoue rzuci się w otchłań rozpaczy i z niej nie wylezie ^^

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Nieeee zapewne wylezie i uleczy Ulka (teraz dobrego charaktera:P ) który zabije Kurosakiego (złego charaktera:P) taka jest moja wizja:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

I anime skończy się tak, że Inoue obudzi się u psychoanalityka przywiązana do kozetki xD

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Dokładnie:P A psychoanalitykiem będzie staruszek yamamoto:P Jaaaaaaa jakbyśmy pisali scenariusz to by się nikomu nie nudziło:D

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Ja tak obstawiam (i w tym momencie mówię serio) zakończenie Angel Sanctuary ;]
Wystarczy żeby Tite wszedł na to forum i ile zajebistych niespodziewanych zwrotów akcji i ciekawej fabuły miałby za free od ręki ;D

ocenił(a) serial na 10
Eriis

A jak:P Tylko nie wchodzi i mu oglądalność spada:D

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Wiesz, co wiele głów to nie jedna... a my tacy genialni ^^

ocenił(a) serial na 10
Eriis

My zebralibyśmy pomysły i wszytko byśmy tam umieścili to czego nie ma:)

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Hmm, licznik by dobił do 400 epizodów ;D

ocenił(a) serial na 10
Eriis

a własnie bleach po walce z espadą sie skonczy??

Kurosaki

Może się skończyć, ale niech Hisagi zostanie tym kapitanem...

Do swojej listy dołączam Szayera :D Bo jego można kochać albo nienawidzić :P

ocenił(a) serial na 5
Skeya

Mógłby się skończyć, albo niech machną 50 odcinków walki o miłość i koniec.. teraz to już będzie przeciąganie na siłę;/

Taaak, His-san! <3

ocenił(a) serial na 10
Eriis

A jaa go nie kojarzę:P Oglądam juz to dwa lata i pół nazwisk nie pamiętam:P zacznę końcu zakładać im teczki:D i bedę wiedział gdzie kto z kim i jak zrobił:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Jak śmiesz heretyku! On aby jest jedną z najważniejszych postaci!

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Który to:D?? Bo ni chu chu nie kojarzę:P

ocenił(a) serial na 10
Kurosaki

Hisagi hmm... a mnie sie wydaje, ze Kensei wróci na swoje miejsce kapitana a Hisagi dalej bedzie porucznikiem. W koncu nie bez powodu wytatuowal sobie znak 69 na policzku ^_^ ktory znak ma tez Kensei na brzuchu ^_^

ocenił(a) serial na 10
KiniaLol

Aha to teraz kojarzę:P Wiem który to:) Fajne ma te tatuaże:P

ocenił(a) serial na 5
KiniaLol

Gdyby Kensei wrócił na swoje miejsce jako kapitan, to byłby katastrofalne w skutach : Yamamoto-Taichou musiałby przyznać oficjalnie istnienie Vaizardów, i także to że nie są niebezpieczni ; wtedy banicja Kisuke nie miałaby sensu. Gdyby władza przyznała się do pomyłki i do kłamstw, cały Rukongai i Seiretei przeżyłby rebelię/kryzys wiary, co spowodowałoby upadek istniejącego systemu władzy.

Eriis

Eris, jako twoja serdeczna przyjaciółka radzę ci się nie mieszać w tę burdeloską politykę, bo przyjdzie ci ABSS (Agencja Bezpieczeństwa Soul Society) i będzie BUBA:P

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

heh:) Ale panowie i panie:) Karakura riser był tylko przykrywką:) Nich zacznie sie walka:) o filary:)

ocenił(a) serial na 5
Cpt_Pchelka

ABSS mówisz..hmm... zależy kogo przyślą ^^ Oh, kochanie, wiesz że się nie boję ]:->
Karukura riser jest ciotą.
Warto oglądać 214? Nie wiem czy w ogóle jest sens to COŚ ściągać ;/

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Oglądnij to się zadziwisz na końcu:) Zaczyna byc ciekawie:)

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Dla ostatnich 20stu sekund epa się opłacało :D
Ah, Arrancar Encyclopedia <3 xD

ocenił(a) serial na 10
Eriis

o lol:P ale mi nie chodziło o encyklopedie:D Chodziło mi o sklepikarza w szlafmycy:D i o filary:P Zaczyna się być ciekawie:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Osobiście to oglądam Bleacha głównie właśnie dla tych cudacznych dodatków, wymiatają... Byakuya tells a joke xD <3

Sklepikarz w szlafmycy, tykająca seks bomba ^^
I Bogu dzięki, bo szło z nudów szału dostać!

ocenił(a) serial na 10
Eriis

Nom:) ale to wejście:) "Dobrze że nikt się nie zorientował" I bum filarki wyskoczyły:P

ocenił(a) serial na 5
Kurosaki

Szczerze mówiąc jakoś inaczej mi to wyglądało w mandze... jakoś tak eee... mniej zielono? :P

ocenił(a) serial na 10
Eriis

No tak troszeczkę w mandze było inaczej:P Ale cóż wena twórcza ich poniosła:D możemy im to wybaczyć:P