w finale z Kagerozą nie pisano,że ciąg dalszy nastąpi czy to koniec Bleacha wiem,że co dobre kiedyś musi się skończyć,ale czy tak szybko ci co nie czytają mangi chętnie zobaczyliby dalsze losy Ichigo i reszty.
Myślę że na pewno będą kręcone następne odcinki ponieważ co jak co , ale studio chce zarobić jak najwięcej na naszym ,, wybielaczu '' , a wydarzenia przedstawione w mandze ukazują że zanosi się na coś dłuższego, więc bądźmy dobrej myśli . Narazie jednak pozostaje nam oglądać wspaniałe Fillery tworzone przez studio Pierrot po których większość ludzi pragnie skoczyć z mostu . No ale cóż poradzić wytwórnia musi trzepać kasę więc zapewne poczekamy jeszcze długo zanim nakręcą wydarzenia z mangi .
No nareszcie :D Mam tylko nadzieję że anime zbyt szybko nie dogoni mangi , bo znowu będziemy musieli czekać .
A jeśli ktoś nie czyta mangi to co? Zastanawia mnie dziwna sugestia w Twoim pytaniu. Znam wiele osób, które w ogóle nie interesują się Japonią, a już tym bardziej mangą i anime a Blecha oglądają i to z wielkim zaangażowaniem. Dyskryminujesz takich fanów?
Pomyślałam sobie pop prostu, że warto by było wyjaśnić intencję płynącą z Twojej wypowiedzi, na wypadek gdyby jakiś użytkownik miał poczuć się dotknięty.
A tak na marginesie jestem za pokojem na świecie :)
Nie, po prostu tłumaczenie ci tego mija się już z celem. Zresztą widać, że uważnie oglądacie odcinki skoro nawet previeva następnego odcinka łaskawie nie zobaczycie. Zawsze jest po endingu dropsy.
Tylko że tutaj nie ma co tłumaczyć , bo nigdy nie wspomniałem o kończeniu całej serii . Chodziło mi raczej ( co dokładnie wyjaśniła Yellen ) czy będą kręcone dalsze wydarzenia z mangi i tyle , bo niekiedy studio przerywało kręcenie dalszych epizodów po zakończeniu jakiejś sagi .
W bleachu chyba nigdy tak nie było czyż nie? Więc o czym my tu gadamy, zresztą jest jeszcze previev następnego odcinka tuż po endingu, a wy nawet tego nie zobaczyliście.
skoro ty zobaczyleś to fajnie nie musisz się czepiać i wypominać innym ja też widziałem
bez komentarza,a ty nie odnoś się do wszystkich jakbys byl jakiś najmądrzejrzy naświecie,bo czytałeś mangę sam gadasz łupoty i tego nie widzisz
żałosna jesteś jak ci się niepodoba mój temat,który jest z góra już nieaktualny to możesz nie pisać
po niektórych wypowiedziach odniosłem wrażenie,że się ze mnie zbijałeś z tą płcią,a po pierwsze to ty skomentowałeś mój temat i mnie krytykujesz jak Ci się nie podoba nie musisz wchodzić i po pierwsze nie pisałem głupot tylko chciałem się dowiedzieć czy będzie dalsza część po obejrzeniu 341 odcinka,bo nie czytałem mangi,a jestem fanem Bleacha jak już obejrzałem następny odcinek to już wiem co będzie dalej ,że był to finał kończący erę z Aizenem to tyle w temacie
Dawno nie oglądałem fillerów więc nie widziałem tych previewów . Wszystko czego chciałem się dowiedzieć wyjaśniła już Yellen więc nie wiem po co dalej wertujesz ten temat , który nie ma już sensu . W każdym poście masz do kogoś pretensje lub po prostu go wyzywasz , chyba każdy człowiek ma prawo czegoś nie wiedzieć i o to spytać więc cytując ciebie ,, nie spinaj się tak ''
jak kolega wyżej też nie wiem czemu ma służyć dyskusja już wszystko wiem i uważam,że najlepiej zamknąć temat
To ciekawe, bo ja uważam, że kretyna robi z siebie osoba, która biorąc udział w dyskusji nie popiera swoich wypowiedzi odpowiednimi argumentami, tylko bezzasadnie obraża innych użytkowników.
też tak sądzę jednak z trolami się nie dyskutuje,a ta osoba niestety myśli,że jej wszystko wolno i mama nie nauczyła kultury,ale nie warto tracić czasu ja już dawno temat zamknąłem
a po pierwsze trochę kultury osobistej,by Ci się przydało jak Ci się nie podoba wypad i nie komentuj obrażasz użytkowników i nikt The_Fallen tutaj nie zapraszał nie podoba się nie komentuj chyba,że takie zachowanie wyniosłeś z domu
*facepalm
PawelG1,
Naucz się poprawnie pisać.
Jak do tej pory cały czas jest jakaś komedia pomyłek. Nigdy nie kierowałem do Zarakiego mojej wypowiedzi co do tego, że niby mówi o zakończeniu mangi. Dodatkowo pisząc ''Manga potrwa jeszcze z 10 lat, a wy tu mówicie o kończeniu?'' Pomyliłem się i miałem na myśli ''Anime potrwa jeszcze z 10 lat....''
Yellyn, W mojej wypowiedzi nie było żadnej ukrytej intencji, ogarnij się więc i nie szukaj ukrytych przekazań. Od tego są książki czy cuś.
PawelG1, no dobra może trochę z tym obrażaniem przesadziłem, wybacz, ale naucz się pisać i wiedz, że kobietą nie jestem i to, że odniosłeś wrażenie, bo coś tam bla bla bla to jakaś głupota.
No dobra niech Ci będzie jednak na przyszłość staraj się inaczej dobierać określenia,bo inni użytkownicy mogą Cię zle zrozumieć co do pisania to czasem za szybko w komentarzach odpisuje i mogą wyjść błędy co rzadko mi się zdarza,ale czasami się zdarza