PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20092
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

PYTANIE

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałam już może ze 200 odcinków bleach a tam dalej nic między Ichigo a Rukią powie ktoś czy z nimi rozwiną ten wątek czy nie? I ile generalnie jest odcinków bleach choćby z polskimi napisami bo znalazłam tylko 258. Tak na marginesie Ichigo+Orihme to byłaby straszna para.

Magnolia214

To co w tym anime najbardziej mnie drażni to to że pomiędzy postaciami jest prawie brak jakichkolwiek relacji. Przez pierwsze kilkadziesiąt odcinków było świetnie ale potem się ciągle napieprzają...

Magnolia214

W kwestii paringów można polemizować x_x"
Czy coś zaiskrzy między nimi? Powiem szczerze, wątpię. Zdaje się, że Kubo Tite nie zamieni nam Blicza w love story.
Jak na razie przewidują 414, ale chapów mangi. Co do anime, to teraz wyjdzie 259 odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Lineye

Skąd ta informacja, że przewidują tylko 414 chapterów, weź kolegi nie wprowadzaj w błąd, obecnie mamy 393 chapter mangi a z wywiadu z Kubo dowiedzieliśmy się że obecy arc będzie trwał do lata ale zaraz po nim uświadczymy mniejszego arca (ala gaiden) i jednego dłuższego.
Samych chapterów przedstawiających chistorię wstecz będzie jeszcze koło stu :D
Bleach spokojnie dobije do 600 chapterów :P

CHEWI6

Nikogo nie wprowadzam w błąd.
Przewidują, NA RAZIE.
A informacja pochodzi z tej oto strony: http://www.onemanga.com/Bleach/. Wystarczy rzucić okiem na kolumnę po prawej.
Oczywiście, że chapterów będzie więcej, nikt nie mówi, że nie. Biorąc pod uwagę, że ta liczba ciągle się zmienia - teraz jest podane 416.
Póki co Kubo weny nie traci ^^