Obejrzałam już może ze 200 odcinków bleach a tam dalej nic między Ichigo a Rukią powie ktoś czy z nimi rozwiną ten wątek czy nie? I ile generalnie jest odcinków bleach choćby z polskimi napisami bo znalazłam tylko 258. Tak na marginesie Ichigo+Orihme to byłaby straszna para.
To co w tym anime najbardziej mnie drażni to to że pomiędzy postaciami jest prawie brak jakichkolwiek relacji. Przez pierwsze kilkadziesiąt odcinków było świetnie ale potem się ciągle napieprzają...
W kwestii paringów można polemizować x_x"
Czy coś zaiskrzy między nimi? Powiem szczerze, wątpię. Zdaje się, że Kubo Tite nie zamieni nam Blicza w love story.
Jak na razie przewidują 414, ale chapów mangi. Co do anime, to teraz wyjdzie 259 odcinek.
Skąd ta informacja, że przewidują tylko 414 chapterów, weź kolegi nie wprowadzaj w błąd, obecnie mamy 393 chapter mangi a z wywiadu z Kubo dowiedzieliśmy się że obecy arc będzie trwał do lata ale zaraz po nim uświadczymy mniejszego arca (ala gaiden) i jednego dłuższego.
Samych chapterów przedstawiających chistorię wstecz będzie jeszcze koło stu :D
Bleach spokojnie dobije do 600 chapterów :P
Nikogo nie wprowadzam w błąd.
Przewidują, NA RAZIE.
A informacja pochodzi z tej oto strony: http://www.onemanga.com/Bleach/. Wystarczy rzucić okiem na kolumnę po prawej.
Oczywiście, że chapterów będzie więcej, nikt nie mówi, że nie. Biorąc pod uwagę, że ta liczba ciągle się zmienia - teraz jest podane 416.
Póki co Kubo weny nie traci ^^