PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20090
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Jeśli dobrze się przyjrzeć wstąpiła tutaj informacja o tym, że odcinków Bleacha zaplanowanych jest jeszcze 9, gdzie może jak byłem ostatnim razem owych zaplanowanych było może 4 czy 5. Czy to oznacza, że 367 odcinek nie będzie ostatni? Bo w sumie mogłoby bo to wiele zmienić.

użytkownik usunięty
Karolexification

A jaka różnica? Masz darmową mangę

ocenił(a) serial na 8

Teraz to nie ma znaczenia. Ten post był wysłany w marcu.

ocenił(a) serial na 8
Karolexification

Emitowanie Bleach jest już zakończone. Anime zakończyło się na 366 odcinkach i nie będzie więcej. Status anime jest jako zakończone mimo że manga nadal wychodzi.

ocenił(a) serial na 8
Janette_Riddle

No cóż, autorzy zrobili to na swoją niekorzyść, ponieważ obecny chapter w mandze jest świetny i to że nie zostanie to zobrazowane w anime jest chamstwem ze strony reżysera. Tak jak do tej pory chwaliłem tego człowieka za to anime tak teraz przerwanie akcji na takim chapterze jest wg. mnie czymś w rodzaju pójścia na łatwiznę.
Ale doszły mnie słuchy, że anime ma zamiar wyjść po zakończeniu mangi, czyli może za 5 lat :)

użytkownik usunięty
Karolexification

Finał pewnie będzie zekranizowany, ale tak jak mówisz będziemy musieli na niego trochę poczekać (tak jak było z InuYashą). Szkoda tylko że pierwsza seria anime nie zakończyła się na ostatnim odcinku arrancar arc, tylko zaserwowali nam, tragiczne fillery i średnio wciągający wstęp do nowej historii.