PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20138
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Szukam Anime

ocenił(a) serial na 10

Podobnego do Bleacha z tak duża iloscia bohaterow, magią walkami z tą roznica ze cos bardziej dla doroslych wiecej moze przemocy relacji intymnych cos w tym rodzaju czy cos takiego jest dobrego rz\ecz jasna?

ocenił(a) serial na 4
Viljar

Shingeki no Kyojin widziałeś/aś? Albo Mirai Nikki? Parasyte też bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

dzieki wielkie prezentuje sie to zajebiscie

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

jeszcze raz wielkie dzieki Mirai Nikki I Shingeki pochłonięte. Dokładnie o to mi chodziło. Jeżeli jeszcze masz coś do polecenia to bardzo proszę. Cóż stałeś się moim guru :)

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Hunter x Hunter . Na poczatku zapowiada sie dzieccine z czasem sie wciagasz i nie mozesz oderwac .
Duzo fajnych postaci z fajnymi mocami . Dosc brutalne z dobra fabuła,
Jak lubisz tasiemce to One piece , kreska odciaga sam nie mogles sie przez nia zabrac do ogladania ale udalo mi sie i nie zaluje, niesamowite anime .

Wbij na moj blog zanjdziesz sobie na pewno cos dla ciebie , kazdy rodzaj tam jest poniewaz kazdy (jako fan) moge ogladac :D

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Ps jak Ci sie nie chce szukac to masz tu brutalne:

-Deadman Wonderland
-Elfen Lied
-higurashi no naku koro Ni , Kai , Rei
-Highschool of the dead
-Rainbow: Nishakubou no shichinin

;x

ocenił(a) serial na 10
ttrroonnkk

O wielkie dzięki. Oglądam teraz Another jak skończę zabiorę się za huntera.

ocenił(a) serial na 10
Viljar

O prosze ! Ja zaraz po Soul Eather i ao no exorcist tez bede zabieral sie za ten tytul , slyszalem ze podobno dobre anime :) juz nie moge sie doczekac .

PS. Hunter narazie jest zakonczony ale ma byc kontynuacje (nie wiadomo kiedy)
Wiec jak skonczysz i sie nakrecisz na ta serie to nie martw bedzie kontunuacja :D
Czekam z niecierpliwoscia

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

hmm przeczytalem wasza konwersacje i ciekawe tytuly podaliscie, wszystkie ogladalem, ale moze znacie jakies inne warte uwagi, lubie serie w ktorych nie boja sie pokazac krwi, gore etc., psychologiczne z dobrym plotem, po ktorych moge miec rozkminy nad zyciem/ ta seria badz historia danych postaci, ktore wciagna ostro i z zapartym tchem nie bede mogl przerwac bez obejrzenia kolejnego odcinka :P, no i oczywiscie zroznicowana akcja, fairy tail mial dosc powtarzajace sie , smieszna seria jednak po 10 odc narazie przystopowalem, death parade dal mi niezlego kopa, w rozmysleniach egzystnecjalnych, no i osobiscie historia kanekiego z tokyo ghoul mnie poruszyla, dzieciak tyle przeszedl i tyle musial poswiecic, by zaadaptowac sie do zmeinijacego srodowiska, pytanie moje, znacie/mozecie polecic inne serie tego typu ? :P

ocenił(a) serial na 10

Moze Mirai Nikki ? jeszcze nie ogladalem , ale sasiad mowil ze dobre i pod horror podchodzi . A takie troche bardziej glupkowate , to Highschool of the dead :D duze cyce , krew i wiele trupow :p.

Kazdy chwali to Kiseijuu: Sei no Kakuritsu , jeszcze z 8 tytolow i dojde do tego .
Jestem po noccne , wiec troche nie mam wenny do myslenia :|

Ps. Wlasnie jestem w drugim sezonie Toky Ghola *.* tego typu anime uwielbiam. A ostatnie odcinki pierwszego serialu , na psychike moga siadnac . Szkoda ze ogladalem z cenzura .

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

Mirai nikki oglądałem, no jak mówiłem gore mnie jakoś strasznie nie rusza a ta serie w 100% uznałem za komedie :D po prostu te sceny sa za śmieszne by były horrorem, zakończenie histori jest średnie, nie jakaś totalna klapa ale rewelacji tez tam nie było. Ale ostatnie kilka odc podczas wyjaśniania co sie stało było dobre. Highschool of dead oglądałem daje 7.5/10, fajnie wyglądaly walki z zombie na początku.. Kiseijju myślałem jakiś miesiąc by zacząć bo mnie trochę pomysł na ta gadająca ręka odrzucał, ale jak zacząłem, Boże nigdy sie tak nie myliłem ta seria jest boska historia postaci jak sie zmienia co przezywa jest świetna. No i ostatnie Tokyo Ghoul oglądałem ta serie od chwili gdy 1 odc drugiego sezonu wyszedł jezusiu historia kanekiego jest zniewalająca co przeszedł jak musiał zaadaptować swoją zachowanie w miarę zmieniającego sie środowiska, moja ulubiona seria 9.5/10

użytkownik usunięty

Zankyo na terror i darker than black te 2 serie obejrzyjcie jak chcecie dobra historie

ocenił(a) serial na 10

Wrzucilem sobie tytuly na liste, pierwsze o nich slysze :)
A jest cos czego nie ogladales bo nie wiem co ci polecic :D

Ja narazie ogladam klasyk , Monster . Moze to CI podejdzie do gustu .

Ogladales Hellsinga ? :D

ocenił(a) serial na 10

Dragon Balla ogladales xd?

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

do monstera i hellsinga mialem sie zabrac od dawna ale przekladalem bo stare serie, a teraz ogladalem te nowsze, dragon ball totalnie za stary :P, mimo ze pewnie dobry, to wciaz jak grafa jest kiepska to mnie odrzuca troche; no wlasnie nie wiem, duzo ogladalem z tych lepszych, jak sa jakies dobre a malo znane to dawaj :P proponuj :P

ocenił(a) serial na 10

TO ogladaj Dragon ball ! kai tam lepsza kreska . A wiesz czemu ogladaj ? wychodzi nastepna czesc . Narazie 26 odcinkow jak bedzie dobrze sie sprzedawalo anime to bedzie duzo wiecej :D ten mangaka co zrobil 2 czescie db i dbz bedzie nadzorowal produkcje . CHociaz w sumie ciezko bedzie Ci sie zabrac bo to kupa odcinkow ;x .

FMA ogladales ?
Hymm . Shingeki no Kyojin ,SAO (2 serie ale tylko do polowy odcinkow poziom trzyma) ale to na pewno ogladales .

Nie wiem nie wiem.
Nowa seria z tego roku , caly czas w toku Kekkai Sensen . Zapowiada sie zajebiscie , nie ogladalem jeszcze . Sasiad mi polecil mowi ze warto .

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

fma ogladlaem, shingeki tez, sao rowniez:P, Kekkai Sensen jeszcze nie ale zobacze, no wlasnie mowie wiekszosc tych popularnych ogladalem, teraz schode na te mniej popularne/nieznane ale wciaz dobre, i nie moge znalezc takiego co by mnie wciagnelo, tera mam ochote na cos bardziej z przeslaniem/psychologiczne/egzystnejclane/horror/gore :P, dlatego naruto i inne przygodowki na pozniej sobie zostaiwe

ocenił(a) serial na 10

Blood C. Ogladnij, najlepsze gore jakie ogladalem , mimo ze w praiwe kazdym odcinku polowa niego , to jak w kawiarni sie cisteczkami podniecja i jak co chwile corczka tatusia "wku****j*co podpiewuje) ale tak jak pisalem . Gore na najwyzszym poziomie, walki tez dobre :) fabula prosta. Ogolna ocena 6/10 .

ocenił(a) serial na 10

Blodd C ogladnij. Najlepszego Gore jaki widzialem narazie.
Mimo ze w kazdym odinku z pol odcinka jest nudne jak z flaki z oleju ale ma momenty trzymajace poziom. Fajne walki i kreska no i to na czym najabardziej sie skupili czyli krwi . Fabula dobra nie powiem , do rozkminy troche . Ogolna ocena 6/10.

ocenił(a) serial na 10
ttrroonnkk

ALe ten filmweb zamulony napisalem Ci to pierwsze patrze za jakis czas , to ciul napisalem jeszcze raz wysylam to sa 2 wiadomosci :x

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

o blood c slyszalem, ale jakos specjalnie mnie do niego nie ciagnie, jak mowilem narazie mam ochote na psycholgoiczne ( moze byc horror czy gore, a nawet lepiej jak beda bo wtedy tworcy nie boja sie zabic jakas postac by nadac fabule wiekszergo kopa/ bardziej wczuc sie w cala serie)/przygodowy, cos jak hunter x hunter, swietna seria, nie wiedzialem ze az takie gore moze byc < spoiler> zjadanie dzieci, czy inne tego typu akcje</spoiler> no, przez co bardziej znienawidzilem te robaki, i w historie niektorych moglem sie bardziej wczuc/przywiazac. teraz sproboje obejrzej Rainbow, a potem zobacze gdzie mnie powiezie :P.

ocenił(a) serial na 10

To moze Akame Ga kill ? :D
No robaki byly dobre , jeden zle slowo , ruch czy cos w tym stylu to nawet swojego zabija .
Dla mnie w miare drastyczne bylo jak Kurapika bila Ubogina, szkoda mi sie troche jego zrobilo moze przez to ze byl pewny slowjej sily a skonczyl tak szybko :p

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

w tym momencie z kurapika, nie czulem nic, wiedzialem ze tak sie musi stac, kurapika walczyl w slusznej sprawie i zabijajac go ocalil wiele innych istnien, a ubogin mimo ze byl zly i chcial go zabic, to wiedzial jaka jest jego sytuacja i sie z tym pogodzil, cala akcja przeszla wedlug mnie podrecznikowo, zadnych wymyslnych akcji czy czego innego nie bylo w ich zachowaniu, agame ga kill ogladalem, kiepskie 6.5/10 po smierci pierwszej postaci( typa w zbroi smoka troche smutno mi bylo myslalem ze cos typu shigneki no kyoin bedzie, co jakis czas wazna postac umiera ale sie z tym godzimy bo taka jest kolei rzeczy na wojnie, jednak tam przesadzili po calosci, zadnego happy endingu nie bylo wszyscy umarli, ( fakt co fakt tak pewnie wyglada wojna, ale wciaz), kiepskie., i tak :P deathnote tez ogladalem, 1 anime jakie ogladalem ( kolega polecil)

ocenił(a) serial na 10

No i glupie pytanie czy ogladales :D
Hymm Death Note ? ;p

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

cos czuje ze wiecej to ja moge Tobie polecic nzi ty mi :P, ( teraz ogladalem film Redline, takie 8.3/10 daje, z faktu ze kazda scena byla narysowana oddzielnie, historia bez zadnych rewelacji ale ujdzie.)

ocenił(a) serial na 10

Ja za filmy anime sie nie zabiore :x nawet jak bym chcial . Ps db to mpj top anime a za kinowki nie moge sie zabrac xd . Podaj jakies tasiemce albo ktotkie przygody xd

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

tasiemce no to 4-5 najbardziej znanych: naruto hunter x hunter gintama, fairy tail, one piece

ocenił(a) serial na 10

one piec czekam az sie odcinki "zbuforuja" :D juz 20 wyszlo nowych od momentu jak skonczylem . Naruto juz za soba , dalej tych filerow itp nie goladam bo to gowno , juz nacieagnie bylo po walce z painem . HxH czekam na kontynuacje , fairy tail ogladalem 5 odcinkow ale narazie sobie dalem spokoj , odstraszyly mnie troche walki , jak by zdjeciami ktos przerwacal :/. Gintamy jeszcze nie widzialem ale na pewno lukne bo wiem co to jest :D. A i jak tez ogladasz na biezaco One Piece to wypowiedz sie na moj post , lubie czytac opinnie ludzi .

http://www.filmweb.pl/serial/One+Piece-1999-229001/discussion/Kto+był+albo+jest+ Waszym+zdaniem+najsilniejszą,2470304 :D

użytkownik usunięty
ttrroonnkk

ja tam obejrzalem 7 odc fairy tail, i 15 naruto i na tym sie moja podorz skonczyla xD, hxh pelna serie, fajna, do naruto pewnie wroce za miesiac +-, ale narazei sie trzyamma anime 12-25odc.

ocenił(a) serial na 10

spróbuj może Tokyo Ghul- jak dla mnie pierwsza seria to absolutne arcydzieło i Akama Ga Kill - bardzo dobry nieco perwersyjny klimat.

użytkownik usunięty
Viljar

tokyo ghoul kocham nie dam 10 bo nic nie jest warte 10, ale daje 9 +, najlepsza seria najlepsza historia postaci, po prostu nie wiem co jest lepsze, agama ga kill, takie meh, pierwsz postac umirala bylo mi szkoda, jak umarl ten typek w masce napakowany, tez bylo szkoda, ale potem jak wszyscy zgineli takie meh, spoko dobrze odwzorowywuje wojne ze nie ma tak ze postac pierwszoplanowa przezyje, ale wciaz, jak wszyscy zgineli to - dla serii 7.5/10

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się, że w Akame niepotrzebnie ubijali wszystkich ale w sumie tak bardzo mi to nie przeszkadzalo.

pees nie bójmy się wystawiać 10tek :D

ocenił(a) serial na 7
Viljar

Oglądałeś Fullmetal Alchemist Brotherhood? Jeżeli nie to polecam.