Czy już okazało się, że Nel jest byłą członkinią espady? Bo właśnie skończyłem mangę i chciałem kontynuować anime a tutaj jakieś dziwne odcinki z jakąś księżniczką...
W anime nie było jeszcze o tym mowy. Nel jest wciąż na etapie "Itsugo".
A Luuuuri-chan jest kolejnym, po Bounto, fillerem, którego nie uświadczysz w mandze.
Alee, od przyszłego tygodnia strefa wolna od fillerów, anime wraca tam gdzie powinno.
Masz czego elfko, fillery z Luri-chan krzywdzą na całe życie... Ja głupia myślałam że Bounto są szczytem GŁUPOTY, myliłam się, Bakkotou są gorsze i ta stara małpa w czerwonym (xD) co stoi na czele domu Kasumi-Ouji... Muszę iść na terapię.
PCHEŁCZE! Grimmuś jest very przystojnym arrancarem, very, very.
Eris...wątpię,że terapia tu pomoże to gorsza trauma niż L w obcisłych, różowych rajtuzach i w koszulce z NARUTO:P
Grimmuś ma w sobie TO COŚ przyznaje:P:P
Ale nie potrafię napisać jego imienia.
Tak samo jak nie mogłam zapamiętać Miecza Renji'ego i wyszedł mi ZAMBI BAMBI-ah te pamiętne czasy gimnazjum:P:P
NO i teraz wyszedł mi Grimni-cHała:P i tyle;P:P
Ale jest mega lolaśny:P:P
Doszłam do tej księżniczki...
I zastanawiam się - dlaczego oni - tj. Ichigo i gromadka - są z powrotem na ziemi??? Inoue już uratowali? Czemu w ogóle jest taki głupi odskok? :/ Myślałam, że ten wątek z księżniczką będzie miał powiązanie z Hueco Mundo a tu taki zaskok....
To jest pytanie stulecia, od dawna mnie nurtuje po co w takim razie zdaniem twórców anime Aizen porwał Inoue.. No bo chyba nie po to żeby się z Kurosakim-kunem podroczyć... Z teoretycznego i mało ciekawskiego punktu widzenia Inoue jest już w Karakurze, happy with Kurosaki.
A odskok to wiadomo - fillery : manga dogania anime i niedługo musiano by zaprzestać emisji anime ze względu na brak historii do zanimowania... dlatego tez wciskają takie kity.
Zambi-bambi dobrze wygląda tylko w kodzie. ... .