PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20090
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

WALKA WALKA WALKA

ocenił(a) serial na 7

Nie irytuje was że potrafią w trakcie walki przez pół odcinka gadać zanim wyprowadzą kolejny cios..?

PS: Ta Ruda ma fajne cycki.

ocenił(a) serial na 6
Jinno

Ta Ruda nazywa się Matsumoto Rangiku, a rozmowy wynikają pewnie ze względu na to, że nie mogą dobonić mangi, więc zapychają anime czym popadanie.

ocenił(a) serial na 6
Jinno

Ta Ruda nazywa się Matsumoto Rangiku, a rozmowy wynikają pewnie ze względu na to, że nie mogą dogonić mangi, więc zapychają anime czym popadanie. A poza tym tak manga jest skonstruowana, chociaż może nie, wybielacz jako manga ma mało tuszu na kartkach, dużo białego jest.

użytkownik usunięty
karolhamann

wpadlem zobaczyc co nowego na forum a tu coś ucichło... kiedyś nie nadążałem czytać/ripostować a teraz przez tydzień pojawiło się tylko to tutaj^^ hmmm moze to i lepiej bo nie zawsze jak pisało się duzo to ludzie byli mili dla siebie^^
anyway "ta ruda ma fajne cycki" nawet w barze nie pamietam kiedy ostatnio slyszalem taki tekst prostacki z lekka^^ nie zebym byl jakos pruderyjny czy co^^ po prostu rzadko takie teksty widze tutaj^^

sama merytoryczna czesc natomiast tego tematu to faktycznie takie troszke sedno. osobiscie nie mam nic przeciw "dialogowym" odcinkom. pozwalają lepiej poznać bohaterów itd. ale takie coś to jak siedzą przy grillu a nie przed/w trakcie/po walce! a akurat w bleachu to nawet nie "niepotrzebne skreslic" tylko pitolą zanim zaczną się tłuc, pitolą w trakcie wywijania mieczami i pitolą jak już przeciwnik leży i kwiczy i zaraz będzie miał trepanację czaszki^^
przez to czasem zaluje ze nikt nie zdobyl sie by zebrac do kupy całą serię, wywalić nudniejsze fillery i zbędne pogaduszki z walk i bez tego wrzucić całą serię na neta. to by się oglądało...
anyway ja powolutku zaczynam tęsknić za bleachem... niedługo ponownie zacznę chyba od 1odcinka jazdę^^

a co nowego teraz się dzieje? ja jakoś na połowie 15 sezonu bodajze skonzylem (1 filler sezon po aizenie - ten z klonami) dawno nie sprawdzalem jakie odcinki sie pojawiają w kalendarzu... i ktoś zna mange zeby powiedziec (na to moze by trzeba osobny temat zalozyc ale co tam) co nas czeka w przyszlosci? bo jak dla mnie to najciekawsze raczej przepadlo i nic co sie pojawi nie przebije wątku z aizenem i espadą (niewykorzystany strasznie potencjał - tyle czekania na finałowe starcie a oni z espady cieci zrobili:/) zasadniczo cos w sumie kojarze chyba ze coś czytałem o nowych postaciach ktorych nie było teraz sobie przypomniałem ale nie wiem czy spoilerowac moge (wiekszych konkretów nie znam ale nawet ogolnikowo ludzie moga lubic niespodzianki^^)

ocenił(a) serial na 7

jeżeli nie jesteś zagorzałym fanem serii, nie oglądaj dalej xd skoro uważasz, że espadę zlamili (popieram!), to kontynuacja leży i kwiczy. Żeby nie spoilerować, to co stało się z Ichigo po walce z Aizenem, było genialnym zakończeniem. Co z tego, skoro manga dalej jest ciągnięta na siłę i naprawdę nie świeci. Jestem póki co na bieżąco i z mangą, i anime, i nie mam pojęcia co nadal trzyma mnie przy tym tytule. Chyba nadzieja na jakąkolwiek poprawę e,e btw a anime niedługo znowu fillery >.< chyba, że każda kolejna walka będzie trwała 5 odcinków xd wojna się zbliża! znowu xd

ocenił(a) serial na 6
Jinno

Nie ma się co czepiać do walki w bleachu. W wychwalanym przez wszystkie dzieciaki lat 90 DB na jeden odcinek składa się 1 cios i 20 min durnej gadki.

ocenił(a) serial na 9
Jinno

hehe ta ruda....widać że nie fan (bez urazy:))

ocenił(a) serial na 7
wrona_191

Dobrze się bawiłem do 60-tego któregoś odcinka ;]