PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20138
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Czy jakiś mądra osoba i fan mógłby mi powiedzieć w których odcinkach były te dialogoii???
1
Ichigo: But now isn't the time for saying that. We've got no choice but to team up. What do you have to say?
Uryū: Man, oh, man. I was wondering when you were going to shut up. But I understand completely. If we don't both survive this, we won't have each other to beat up.
Ichigo: Hell yeah!!
2
Uryū: What the hell were you thinking? How did you intend to beat it with that attack!?
Ichigo: Well, I thought if I cut it away piece by piece from the feet up, the head would come down.
Uryū: That's like some kid's game!! For god's sake, your brain must've been constructed unbelievably wrong

Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 8
rokka_onet_pl

5 i 6 chyba.No wtedy gdy po raz pierwszy pojawił się Ichida.Gdzieś w tych odcinkach.

rokka_onet_pl

To wygląda na odcinek 12. Ishida zadebiutował w 11, a to wygląda na "pojedynek" Ishidy i Ichigo z następnego odcinka. Mogę się mylić - oglądałam ze 2 lata temu.

ocenił(a) serial na 8
romanova

No też za bardzo nie pamiętam,ale właśnie tak jak napisałaś to po tym 11 odcinku te słowa były wymawiane.

ocenił(a) serial na 10
Satou_Kain

ten drugi dialog jest z 14 na pewno, pierwszy tak jak mówią przedmówcy

Punk_Is_A_Freedom

Dziękuję. Bardzo, bardzo dziękuję.
(za krótki, za krótki)