PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199156}

Bleach

2004 - 2012
7,9 20 tys. ocen
7,9 10 1 20180
8,3 3 krytyków
Bleach
powrót do forum serialu Bleach

Co jest z wami ? gadajcie o najnowszych wydazeniach z anime i mangi!

A, wysysanie dusz z przedmiotów.....nie wazne, wracajcie do tematów "naj"

ocenił(a) serial na 10
PikolPL

nie rozumiem w czym problem, tematy naj sa po to aby poznać opinie innych na temat tego właśnie anime, w sumie to twój wątek niczego nie wnosi do dyskusji na temat mangi czy anime, to tylko czysta krytyka użytkowników filmwebu

użytkownik usunięty
PikolPL

Nie traktuj tego portalu jako kolejnej okazji do marudzenia.

ocenił(a) serial na 6
PikolPL

ok, w takim razie moze ktos sie wypowie na temat najnowszych zdarzen? Pomijajac fakt ze Ichigo w godmode byl uber-awesome i ze Aizen digimorfowal albo ewoluowal jak jakis pieprzony pokemon, i ze odcinki 308 i 309 byly chyba najlepsze jakie pamietam od kiedy Kurosaki walczyl w soul society, pomijajac ta cala ostatnia zajebistosc Bleach'a dzieki ktorej zapomnialem z miejsca o wszystkich dennycy fillerach i meczarniach z nimi zwiazanymi, jest jedna rzecz ktora mnie nurtuje dosc mocno... czy ichigo odzyska swoje moce, ba czy anime bedzie w ogole kontynuowane po zakonczeniu tej arki? Wiem ze Tite Kubo na twitterze obwiescil ze planuje kontynuowanie MANGI przez najblizsza dekade, ale o anime narazie cisza.... Mam nadzieje ze bedzie wyswietlane dalej, moze niech zrobia rok przerwy zeby manga nabrala impetu i zeby co miesiac nie trzeba bylo fillerow robic. Tyle pytan zostalo na ktore trzeba odpowiedziec, tle niejasnosci co do rodziny Ichigo, co do Soul Kinga itp itd. Jesli to mialo tak by sie skonczyc to bym bym mocno niepocieszony (eufemizm)

ocenił(a) serial na 6
PikolPL

ok, w takim razie moze ktos sie wypowie na temat najnowszych zdarzen? Pomijajac fakt ze Ichigo w godmode byl uber-awesome i ze Aizen digimorfowal albo ewoluowal jak jakis pieprzony pokemon, i ze odcinki 308 i 309 byly chyba najlepsze jakie pamietam od kiedy Kurosaki walczyl w soul society, pomijajac ta cala ostatnia zajebistosc Bleach'a dzieki ktorej zapomnialem z miejsca o wszystkich dennycy fillerach i meczarniach z nimi zwiazanymi, jest jedna rzecz ktora mnie nurtuje dosc mocno... czy ichigo odzyska swoje moce, ba czy anime bedzie w ogole kontynuowane po zakonczeniu tej arki? Wiem ze Tite Kubo na twitterze obwiescil ze planuje kontynuowanie MANGI przez najblizsza dekade, ale o anime narazie cisza.... Mam nadzieje ze bedzie wyswietlane dalej, moze niech zrobia rok przerwy zeby manga nabrala impetu i zeby co miesiac nie trzeba bylo fillerow robic. Tyle pytan zostalo na ktore trzeba odpowiedziec, tle niejasnosci co do rodziny Ichigo, co do Soul Kinga itp itd. Jesli to mialo tak by sie skonczyc to bym bym mocno niepocieszony (eufemizm)

ocenił(a) serial na 10
kpreiss6

a propo 308-pierwszy raz oglądałam odcinek bleach parokrotnie, w końcu Ichigo walczy, aż jestem pod wrażeniem, miałam dosyć jego biadolenia, to czekanie na nic nie wnoszące odcinki w końcu się skończyło, a rozpoczeło odliczanie do kolejnego odcinka=)

ocenił(a) serial na 6
nofree

widać za dobrze nam było. szybka walka i po sprawie, czytaj znowu fillery. Niegdyś wolałem Bleach'a od Naruto...To było dawno temu niestety:/