Nie wiem czy mi umknął jakiś detal, ale nie wiem za co przepraszał i jakby ktoś mnie oświecił byłoby fajnie:D Mówie o momencie, kiedy cała ekipa wraca do normalnego świata (po uratowaniu Rukii) i lecą na dywanie. Pzdr. i dzięki za odpowiedź, bo nie mam siły przeglądania 60 odcinków:D
A kij to wie,poza tym nie przypominam sobie aby latali dywanem to nie Aladyn jest:D.Tak szczerze to mi się też nie chce przeglądać tyle epków.A o ile sobie przypominam Urachary nie było z nimi w Soul Society tylko pomógł im się tam dostać.
Bo nie pamiętasz, co nie równa się z tym, ze nie było.. A wczoraj na Hyperze akurat leciał ten odcinek (63 bodajże)
Oni wrócili z Soul Society i wypadli paredziesiąt metrów nad ziemią i zaczeli spadać i złapał ich Urahara który pozostał w świecie ludzi. No i dalej lecieli na tym dywanie/płótnie.
A no możliwe ja tam jak już mi wytyczyłeś nie pamiętam tych epków:D.Bo aktualnie jadę na bieżąco czyli 241 epek ostatnio oglądałem.
No więc jesteśmy w tej samej sytuacji:D Tyle, że ja sobie dodatkowo oglądam to co na Hyperze leci i jak wspomniałeś człowiek nie pamięta wszystkiego:) A scena mnie zaciekawiła bo wyglądała tak, że Urahara przeprosił Kurosakiego na kolanach, a ten mu z łokcia je.bnął w twarz. I dlatego mnie ta scena zaciekawiła, za co przepraszał i o co chodziło, że Ichigo za to go walnął i jeszcze kazał przeprosić Rukie. Hehehe. bo jak sam wspominasz 200 odcinków i ogarnąć sens jednej scenu to szukanie igły w sianie:D
Hahaha szczęśliwym trafen znalazłem wyjaśnienie problemu. Hahahahaha jest w 61 odcinku. Hhehehe w dziwny sposób go ominąłem jak je oglądałem:D No nic. Pzdr!.
no wiadomo za co go przeprosil... zreszta ichigo bardziej zalezalo zeby urahara przeprosil Rukie a nie jego. a tego to ja juz wyjasniac widze nie musze xDDDD jest juz opek 242 ciekawy ;)))
mimo ze ogladam na biezaco to i tak ogladam rowniez na hyperze xDDD za bardzo lubie bleacha xDDDDD pzdr dla Was ;P