Nie czytam mangi więc chcę sie spytać - czy ten arc który teraz leci (z Fullbringerami) to filler
czy normala fabuła ? (btw1 : ten arc skończy się w najbliższych 4-5 odc ??) (btw2 : moim
zdaniem była to najlepsza 'z fabuł' pokazanych ogólnie w Bleachu :) Nie przeciągana,
zaskakująca, tajemnicza!)
to raczej nie jest filler bo nie odbiegli od całej sytuacji jakoś znaczącą, po prostu te typki pojawili się naglę, ale sa połączeni z SS, mi też ten arc się podoba, ale ten z SS był najlepszy do momentu wypadu Aizena do hueco mundo z hogyoku;p
Ile potrwa jeszcze ten fullbring? pojęcia nie mam, ale myśle, że max 10 epów.
'debilu' w poprzednim arcu też odzyskał na chwile moc, gdyby to był filler twórcy mogli by po prostu pokazać historie fullbringerów i jakoś inaczej to skończyć. Także GTFO jeśli naprawde nie masz nic inteligentnego do powiedzenia.
to ty UMRZYJ z tą swoją logiką, jakoby pojawienie się shinigami miało warunkować czy jest to filler czy nie! Fullbringi pojawili się znikąd więc równie szybko mogli by zostać wycięci z historii, tak więc PRZEPADNIJ już.
Twój poziom inteligencji nie pozwala prowadzić dalszej rozmowy więc gtfo. Nara.
A skąd wiesz, że to nie Ty jesteś trollem? Nic by nie było gdybyś nie rżnął głupa i zrozumiał moje posty. Zresztą skończmy dyskusję. Jeśli mi odpiszesz na ten post to jesteś ''Super troll''