Oczywiście banalny temat xD, ale jestem ciekawa kto według was do kogo pasuje ;)
co do życia Ulka...:D:D no cóż..:D
Yourichi i Uruchara
Ishida i Inoue
Hmm... :D jakoś nie mam pomysłu :D
Kon i Rukia :D:D:D
Zacznę może od Ichigo, bo w sumie wszystko się od niego zaczyna, prawda? xD Wydaje mi się, że na końcu (oby nigdy do niego nie doszło xD) będzie z Inółe, chociaż strasznie jej nie lubię. To jej "Kurosaki-kun" mnie wykańcza fizycznie i psychicznie. Ale zważmy na to, że oboje są rudzi i umarły ich bliskie osoby (Truskawie matka, a Inółe jest sierotą na całej linii). Osobiście jestem zwolenniczką paringu Ichigo x Rukia, ale fajnie by było, gdyby Rukia związała się ze swoim starszym bratem (wiadomo, jest bardzo podobna do Hisany, ale lepsza, no a Byakuya ostatnio zrobił się w stosunku do niej bardziej życzliwy... Więc kto wie? ;P Szkoda tylko, że Kaien-dono umarł, a jeszcze przedtem był żonaty. Idealnie by pasował do Rukii ).
Ponadto...
Kapitan Ukitake i Kapitan Kyoraku, który oprócz kapitana XIII dywizji mógłby sobie mieć na boku Nanao,
Aizen-tajczo i Gin (tak, tak, biedna Matsumoto...),
Inółe i Ulek (szkoda, że już nie żyje, więc w zaświatach mógłby się spiknąć z Grimmjowem, a co mi tam xD), względnie Inółe i Ishida.
A przede wszystkim...
YORUICHI I URAHARAAAA!
Tak, to moja ulubiona para ;D
Ichigo- Rukia(fajnie by było) albo Rukia- Renji
Toushiro z Matsumoto hehe...
Grimmjow z Inoue XD
Rukia i Ichigo(bardziej ich przyjaźń łączy niż miłość) już prędzej z Renjim ^^
a powiem tak szczerze ze na początku kiedy to po raz pierwszy oglądałam Bleach to nie wiem dlaczego ale jakoś podpadła mi Rukia z Uraharą hehe wiem ze to głupie ;pp
pozdrawiam ^^
Yoruichi x Urahara - choć szczerze jej za to nie lubię. Zabrała mi Kapelusznika ;(
Ichigo x Inoue - a mnie to ryba z kim by miał być. Na pewno nie z Rukią.
Rukia x Renji - tak jakoś pasują do siebie
Ulek x Inoue - tak jakoś widziałam szansę dla niego. To byłoby śliczne ^^
Lady_Schiffer oj szkoda ale Ulek w mandze już kopnął w kalendarz :
http://www.onemanga.com/Bleach/354/03/
Jak dla mnie IchiRuki jest jedyne i wierzę,że nastąpi :)
Ishida x Inoue
Yoruichi x Urahara
Grimmjow x Ichigo -ja ich po prostu kocham^^
Ulquiorra x Orihime -jedyny pairing z Inoue, który toleruje, bo Uleq potrafi ją postawić do pionu
Kyoraku x Ukitake -taka miłość od szkoły
Starrk x Ukitake -jeśli ktoś jest zaznajomiony z twórczością Homoviatora na yaoi.pl to wie o co mi chodzi(tekst zwie się 'Kot srebrnooki')
Shinji x Hiyori - taka fajna parka
powiedzmy, że to tyle, bo pairingi to można wymieniać i wymieniać^^
pozdrawiam