Na dworze jestem prawie cały czas oprócz teraz gdy jest śnieg więc postanowiłem wbić na kreskowka.pl i zobaczyć co to za bajka i ze szczerego serca powiem że już wolał bym obejrzeć teletubisie, film o pszczołach lub nawet atomówki albo siedzieć na mrozie w slipach nisz oglądać tę bajkę.Ludzie co to jest bo na bajkę mi to nie wygląda, a raczej na poradnik "Jak zostać downem", "Jak mieć brata dresa/kibola/kogoś kto nie myje rąk przed wyjściem z łazienki(XD) i być kujonem w taki sposub by ludzie nieszanowali cię za wiedzę", "Jak podrywać chłopaka tak by nas nienawidził" oraz "Jak tolerować kogoś kto jest inny"(by dr. Wayne(chodzi tu o dr.esiaża oczywiście XD).Jeśli ktoś widzi w tej bajce coś innego niż napisałem niech odpowie.
uff ale się rozpisałem XD.Może zacznę pisać recenzje i zostanę światowej sławy krytykiem?
kto wie...XD
A ja uwielbiałem kiedyś "Bliźniaków Cramp". Jedna z najlepszych(obok Ed, Edd i Eddy; Krowy i Kurczaka; Jama Łasicy i Laboratorium Dextera) bajek na Cartoon Network xD
A ja uważam, że ten serial nie jest dla każdego i trzeba taki typ humoru lubić. To nie jest styl "Pieska Leszka" czy podobnych.
Ciekawa sugestia, ale jeśli ktoś pisze coś o dworze i robi takie błędy to znaczy, że jest dzieciakiem i dopóki nie dorośnie to nie doszuka się czegoś poza "dresiarzem" etc. Jeśli Wayne to dresiarz to naprawdę gratuluję wiedzy...Serial dobry, ale TYLKO dwa pierwsze sezony i to jest obiektywna ocena i fakt. Masz rację, to nie wygląda na bajkę - bo to jest kreskówka! >: / Zresztą jak można porównywać to do gatunku przyrodniczego...