PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94381}

Bliźniaki Cramp

The Cramp Twins
2001 - 2003
6,1 7,8 tys. ocen
6,1 10 1 7826
5,0 2 krytyków
Bliźniaki Cramp
powrót do forum serialu Bliźniaki Cramp

Wszystko pięknie, ładnie, ale dubbing w drugiej serii jest do kitu! ):P

ocenił(a) serial na 8
Konieczko

Jestem tego samego zdania !!! na początku dubbing był w porządku ale z drugiej serii jest do dupy to trzeba przyznać..... :/

Bloodbane

myślałam,że tylko ja sie czepiam.niby nie taka wielka różnica,zmienili tylko imiona i kilka głosów,ale z tym nowym dubbingiem o wiele mniej mi sie podoba,ten z 1 serii był duuużo lepszy.a tak w ogóle ta bajka jest naprawde fajna

ocenił(a) serial na 8
_malena_

Zgadzam się. Pierwszy dubbing był lepszy :P

meell

No,przestałam nawet lubić postaci.Zresztą,dobrze zrobili,bo w ogóle 2 seria jest do kitu!

ptus

Tak. ,,maniek".. co to za ksywa.. 1 seria jest.. najlepsza przez te głosu. Bo fabuła odcinków jest nawet fajna

Konieczko

Dokładnie, szczegolnie Wayne ma beznadziejny głos... Stary Wayne mial zabójczy śmiech:D

ocenił(a) serial na 5
Konieczko

Masz rację! Jak usłyszałam ten dubbing, to od razu odeszłam od telewizora! To jest jeden wielki koszmar!!!!! Pierwsza seria była ok, a druga... Przez to zaniżam swoją ocenę :P. Co do tłumaczenia imion - może by to wyglądało inaczej, gdyby imiona tłumaczyli od początku.

ocenił(a) serial na 9
Kay_J__N_

Popieram wszystkich! Wiesz Malena, wyłaściwie to wszyskie głosy są pozmieniane, bo dubbing do 2 i 3 serii robiła TELEWIZJA TOYA. Szkoda, że nie START INTERNATIONAL POLSKA tak jak w 1 serii. Przeciesz zrobili bardzo dobry, a tu wpchała się jakaś TOYA i wszystko szlag trafił...

twin_2

ZGADZAM SIE!!!

yyy_

Popieram. Dawno nie oglądałam BC, więc gdy ostatni włączyłam CN akurat na Bliźniakach, zasiadłam z uśmiechem, by po raz kolejny zobaczyć jakąś powtórkę. Patrzę, coś nowego. Radocha. Ale potem teksty w stylu Maniek, Lucjanek, Toncio --> nie dziękuję ;] Wayne + Jacek Kawalec = genialny zły Cramp;) w ogóle, nie da się tego teraz oglądać. 1 seria była wręcz boska.
Pozdro:)

użytkownik usunięty
Konieczko

i ja popieram. bardziej wolę Luciena i Wayne'a niż Lucjanka i Mańka.

Jaki był ten wierszyk co Waynowi przygotowała pani cmok?? :P "Złom jest ekstra, i wogóle cacy! Mógłbym w nim grzebać miesiące i laty..." Co było dalej?? :P

ocenił(a) serial na 9
yyy_

"...rdza i metal i blachy stare... dzięki nim me życie... jest mniej szare"

plus wielkie oburzenie Luszyna: "I dlatego zabrakło miejsca na mój esej?!!!" :)

<lol>

akira894

Dokładnie.! Dugging jest straszny. :/ Aż nie chce mi się oglądać bajki :// A bajka jest naprawde fajna :D pozdro ;*

Konieczko

Powoli się przyzwyczajam do dubbingu z drugiej serii, ale ten z pierwszej był nie do pobicia, bo robili go prawdziwi zawodowcy, a tu.... łech :/

Konieczko

Mi się bardziej podobał ten nowszy dubbing to chyba kwestia gustu ;)

Konieczko

Ten w ostatnich od 3 sezonu nie od 2