Bobaskowo

Baby Follies'
1993 -
7,9 56  ocen
7,9 10 1 56
Bobaskowo
powrót do forum serialu Bobaskowo

w sumie niegłupia była;) najlepszy był detektyw co cały czas smoczki ssał i jego hasełko "Od jutra kończę z tym;)"

ocenił(a) serial na 7
MastaBlasta

ja to pamiętam! na kasecie video oglądałam z milion razy za dzieciaka :D kochałam to! :)

Sproquette

też miałam to na vhs :) nie wiem czemu ale uwielbiałam te ich papucie :D

użytkownik usunięty
MastaBlasta

Jak byłam mała, mój ojciec wypożyczał mi i moim braciom na vhs ;-) pamiętam tylko piosenkę: bobobobo bobo baskowo xD oglądalismy to milion razy ;p

MastaBlasta

Pamiętam ale już niewiele z tego co było, ale leciało to w TV jak mnie pamięć nie myli. Detektyw to parodia filmów noir.

ocenił(a) serial na 8
uglyboy

kiedyś był taki kanał ATV SMYK ATV KINO i tam lecialo to czeeesto, kanal znany rowniez z kluczy fortu, wyprawy do xapatanu i pago pago ;]

MastaBlasta

A no tak Fort Boyard, już kojarzę ten kanał, ale kojarzyłem tą bajkę z TMT widocznie nie słusznie.Chociaż tą nazwę SMYK pamiętam. Chyba to na tym kanale puszczali wrestling ze śmiesznymi komentarzami? pago pago też chyba kojarzę to było z syrenami?

ocenił(a) serial na 8
uglyboy

był wrestling;p czy syreny były to nie wiem ale wiem ze w finale zwycięska para nurkowala w klatce gdzie koralowiec wypluwał perły i oini je zbierali;pp

MastaBlasta

Chyba na te kobiety w białych strojach tak mówili, one w finałowym zadaniu (zbierania pereł) dawały tlen czy jakoś tak...

ocenił(a) serial na 8
uglyboy

teraz juz pamietam;]