nie wiem jak innym ale mnie sezon 3 wydaje się totalną porażką...kiepskie nowe
postacie,beznadziejne lub przewidywalne przypadki.jestem zawiedziona bo to był jeden z niewielu
moich ulubionych seriali
Ja uważam zupełnie odwrotnie. Poprzednie dwa sezony były dobre, ale śledziłam je nie regularnie. Gdy zaczęłam oglądac sezon 3, wprost nie mogłam się oderwać od kolejnych odcinków i czekam z napięciem na kolejne. Nawet myślałam że zmienił się reżyser. Nowe odcinki poruszają do łez, dają dużo do myślenia, skłaniają do chwil zatrzymania się i zastanowienia. Akcja sprawia, że na skórze pojawia się gęsia skórka dosłownie. Podsumowując ten sezon baaardzo przypadł mi do gustu;)
wiadomo,nie każdemu musi się podobać.ja ogólnie dałam sobie już z tym serialem spokój.teraz mam na tapecie "kości","detektyw king","dawno,dawno temu","tancerki","moje chłopaki" i kończe 9 sezon chirurgów.coś z tego polecasz?
Na pewno chirurdzy, bardzo dobry serial:) też oglądam. Kości oglądałam, ale przestałam chyba wybiłam się z rytmu odcinków. A o tamtych nie słyszałam. Ale tak jak mówisz, każdy musi trafić na swoje. Dla mnie w bones było chyba za mało wzruszeń;p i emocji.
Pozdrawiam.
a mnie te "kosci"tak na razie za bardzo nie biorą .niby oglądam ale nie wiem.ostatnio koleś który tępił mi wirusa w laptopie polecił mi pare tytułów:californication,żywe trupy,magia kłamstw,arrow,elementary.coś o tym słyszałaś?
Ze spoilerów wiadomo, że finałowy odcinek jak i następny sezon, ma być pełen emocji. ;) Ja już się nie mogę doczekać, a co do 3 sezonu Anatomii Prawdy, to popieram całkowicie, poprzednie dwa sezony wciągały, tak że z niecierpliwością się czekało na kolejny odcinek. Pamiętam jak mi się dłużyło podczas tego odcinka z epidemią między pierwszą a drugą częścią. ;) A teraz jak jest odcinek to ok, a jak nie ma, to też ok. Polecacie może jeszcze jakieś inne seriale kryminalno-medyczne? Weekend majowy się zbliża, a ja nie mam co oglądać. :<
serial kryminalno-medyczny to PARTNERKI (Jane &Rizzoli). Jedna jest policjantką, druga lekarzem sądowym.
Serial na podstawie książek Tess Gerritsen. Ksiazki o niebo lepsze, ale serial tez w miare :)