PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=152724}

Bogaci bankruci

Arrested Development
2003 - 2019
7,7 3,7 tys. ocen
7,7 10 1 3743
Bogaci bankruci
powrót do forum serialu Bogaci bankruci

Jak w temacie? Jakieś wieści?

mothzart

startuje w maju ,ale napisów pewnie nie będzie tak jak do większości starych odcinków

ocenił(a) serial na 10
papae11

miejmy nadzieje ze będą napisy EN, bo w sumie to i tak większość z takimi oglądałem. dzięki za info :) jakbym mógł jeszcze spytać skąd masz info, bo ja szukałem jakiejś oficjalnej strony tego serialu i nic :(

mothzart

z serwisu hatak ,netflix potwierdził że premiera 4 maja 2013

mothzart

Netflix zaskakuje coraz mocniej, i to w jak najlepszym znaczeniu. House of Cards było świetnym autorskim projektem. Jak jednak widać wizja telewizji XXI wieku promowana przez Netflix jest o wiele ciekawsza niż można się było początkowo spodziewać. Istnieje wiele seriali, które zasługują na kontynuację, a niestety ze względu na bardzo agresywną walkę o widza, są co chwila anulowane. Jeśli słupki oglądalności nie są wystarczająco wysokie, serial jest natychmiast zdejmowany z anteny, często bez jakiekolwiek sensownego zakończenia, a co się z tym wiąże bez szacunku dla widza. Netflix produkując od razu całe sezony wnosi wiele świeżości w zatęchły świat telewizyjnych produkcji. Oczywiście Netflix również jest zorientowany na jak największą oglądalność ergo zyski, jednak widzę tu wiele różnić. Najważniejsza jest taka, że Netflix może objąć swoim zasięgiem cały świat, co nie śni się nawet takim potentatom jak NBC, ABC czy FOX ergo przekłada się to wszystko na zyski, globalne zyski! Tak wielka widownia jest w stanie podtrzymać przy życiu nawet mniej popularne seriale. To daje ogromne możliwości. Osobiście liczyłbym na ożywienie takich seriali jak Firefly czy Terminator: The Sarah Connor Chronicles, obydwa brutalnie zdjęte z anteny przez FOX, którego polityką wyjątkowo mocno gardzę.

ocenił(a) serial na 10
soledad

Najważniejsza różnica miedzy tradycyjnymi stacjami a Netflix'em odnośnie seriali którym spada oglądalność jest taka, że Netflix wypuszczając takowe seriale może wcelować dokładnie w target. Tylko osoby którym odpowiada humor np. "Arrested Development" zainteresują się serialem ponownie co będzie oznaczało wyższy procent osób oglądających, którym serial się podoba.

..taka myśl luźna... :)

soledad

Mogliby się zabrać za kontynuowanie niektórych seriali HBO, przerwanych drastycznie przez stację (np. "Carnivale", "Deadwood", "Enlightened"). Tzn. nie wiem, jak to jest z prawami autorskimi, umowami itd. ale pewnie dałoby się wszystko załatwić, gdyby chcieli. :P

mothzart

Premiera 26 maja.

Informacja pochodzi z http://www.facebook.com/pages/ShowTVpl/367784179807

mothzart

już jest w sieci

ocenił(a) serial na 9
papae11

Jeżeli ktoś z Polski chce oglądnąć AD w Netflix tutaj macie linka http://www.instalki.pl/demonstracje/multimedia/10727-jak-ogladac-netflix-w-polsc e.html

Świetna jakość plus napisy angielskie do każdego odcinka, naprawdę warto. Jestem już na 10 odcinku nowego sezonu i jest genialnie:)