PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=152724}

Bogaci bankruci

Arrested Development
2003 - 2019
7,7 3,7 tys. ocen
7,7 10 1 3743
Bogaci bankruci
powrót do forum serialu Bogaci bankruci

Totalne zaskoczenie. Nie jestem wielkim fanem tego typu komedii ale ten serial mnie po prostu rozwalil. Z poczatku mialem wrazenie ze to cos w rodzaju posterunku 13 ale pozniej, na szczescie, sytuacja sie wyklarowala. Serial niby glupawy ale kryjacy wiele inteligentnego dowcipu. Scenariusz rewelacyjny, humor rewelacyjny, potrafi utknac w glowie. Gdy teraz slysze jak ktos mowi 'blablabla' to od razu widze Bob Lablaw. Numer z wychowaniem dzieci przez zastraszanie glosciem bez reki - to mnie naprawde rozwalilo. Z tego co widze, Bateman doslal sporo wyroznien za ten film, ale moim zdaniem najlepszy byl Will Arnett (jego kukuruku ... jest niepowtarzalne). Michael Cera zagral wysmienicie. Uwielbiam tego aktora za jego styl. Ten serial byl debiutem jego....stylu. Zupelne zaskoczeie to Ron Howard jako narrator - byl swietny. Coz, serial w Polsce pewnie niezbyt popularny, ale widzac po glosach na IMDB - jest bardzo doceniony przez widzow. Inna sprawa, ze ogladajac w dublingu badz tlumaczeniu niz w oryginale, moze to byc roznie. Ciesze sie, ze obejrzalem te 3 serie - krotkie ale tresciwe.