nie chodzi o to, ze jest popularny (bo chyba nie byl skoro go zdjeli z anteny), ale o fanow,
ktorzy wyglaszaja, ze jest to najlepszy i najbardziej niedoceniony serial jaki kiedykolwiek
powstal. jest dobry, ale bez przesady.
Nie był bardzo popularny, ale nie z tego powodu zdjęli go z anteny. Twórca serialu zadecydował, że nie ma już nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie i woli, żeby mu wypominano brak kolejnych odcinków, niż spadek poziomu.
Poza tym serial był chyba najczęściej wypożyczanym tytułem na DVD.
Jak dla mnie to jest jeden z najlepiej napisanych seriali. Nie ma tam kliszy, chyba ze celowo, wypowiedzi kazdego z bohaterow sa bardzo przemyslane. Dowcip nie jest zawsze oczywisty i przyglupawy. Im wiecej go ogladam, tym bardziej sie mi podoba.
Po to jest 10 punktowa skala, żeby z niej korzystać.
Wszystko od 6 w górę to dla mnie coś niezłego i (zazwyczaj) wartego zobaczenia.
Średnia możliwych ocen to 5,5 więc 6 wyraża raczej zupełną przeciętność, nie coś dobrego
Zwróć też uwagę, że o serialach na 1 czy 2 nawet nie usłyszysz bo nie mają prawa dostać kontraktu na pełny sezon.
Wyjątkiem jest oczywiście "Moda na sukces"
Tak, to jeden z takich seriali, który przyciąga rozmaitych snobów. Po anglojęzycznym internecie krąży nawet mem: Bogaci Bankruci - serial dla inteligentnych osób o głupich ludziach, Teoria Wielkiego Podrywu - serial o inteligentnych ludziach dla głupich osób. Ręce opadają się takie sekciarskie teksty czyta. Żeby to jeszcze chociaż miało jakiekolwiek pokrycie w jakości odnośnych serii.