Drogi Filmwebie, może w parze z zarzucaniem nas tonami reklam, zadbałbyś o aktualizację treści, bo już dawno po emisji ostatniego odcinka, a tu ciągle w fazie oczekiwania na premierę bez możliwości oceny.
Dokładnie, żeby tylko ta jedna drama, ja już mam 3 takie nowe w całości obejrzane, ale nie mogę ocenić. Nie wiem czy się doczekamy
Byłoby fantastycznie, gdyby ktoś postanowił stać się konkurencją dla filmwebu. Niewiele trzeba, aby ten zaniedbany i marnie działający serwis poszedł w zapomnienie jak nasza klasa.
Sama próbuje coś dodawać, ale niektórzy tutaj mają widzę monopol na dodawanie seriali czy filmów. A czas oczekiwania na weryfikacje koszmar.
kiedyś też spróbowałam. Poświęciłam prawie tydzień, żeby pododawać aktorów, twórców, opisy. Każda pozycja została odrzucona. Na pytanie o powód, najczęściej odsyłano mnie do ogólnych zasad, w których nigdy nie znalazłam możliwej przyczyny. Raz nie spodobało się w opisie słówko "drama" (bo powinien być "serial"), kilka razy odrzucono z powodu "niewiarygodnego źródła" (np. AsianWiki, Wikipedia, Kocowa) a raz interpunkcja się nie spodobała...
To mamy podobnie ja nadal próbuje, ale nie wiem czy mnie zaraz nie odrzuci to całkowicie. Tutaj odrzucają moje koreańskie propozycje a na filmwebie pełno filmów i seriali, które nigdy nie powstały