Nie widziałam do końca tego odcinka, czy ktoś może mi powiedzieć kim w rzeczywistości była ta dziewczyna? I jak to się skończyło
Regan Miller była siostrą Emilii Miller, znajomej Cartwrightów. To tytułowa piękność z San Francisco. Cieszyła się bardzo złą reputacją, uchodziła za kobietę często zmieniającą mężczyzn i traktującą ich ... źle, łagodnie mówiąc. Raczej nie była materialistką. Dzisiejsi lekarze określiliby to jako rodzaj nimfomanii. Hoss się w niej zakochał, ale do ślubu nie doszło. Wytłumaczyła mu, że jest złą, przewrotną kobietą i wyjechała. Jeśli interesuje Cię więcej szczegółów, bo umieszczenie streszczenia całego odcinka na tym forum jest niezgodne z jego przepisami, to są one na polskim forum miłośników Bonanzy, temat Bonanza - odcinki. Są też fora angielskojęzyczne - Bonanza Boomers i Bonanza Brand i pernellroberts.net view forum
Dziękuję Ci bardzo, własnie to chciałam wiedzieć. Faktycznie niezłe z niej ziółko skoro zaręczyła się z Hossem, a całowała z Adamem. W tamtych czasach taka kobieta określana była mianem skandalistki i ladacznicy, dziś taka postawa nikogo już nie dziwi...:D No cóż świat stanął na głowie...:))