PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108202}

Bonanza

1959 - 1973
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4638
Bonanza
powrót do forum serialu Bonanza

Dzisiejszy odcinek rewelacja ,45 minut terapia smiechowa cały czas sie smiałam .W tym odcinku był popis Joe ,Hossa i Adama rewelacja ,nie we wszystkich wystepuja wszyscy a dzisaj nie dosc ze humor to wszyscy trzej w w odcinku Mistrzostwo.Kocham ten serial

ocenił(a) serial na 10
mika26

Świetny odcinek. trzej bracia w akcji :) Chociaż czasem miałam wrażenie, że to Dolores nimi manipuluje. Każdemu z braci mówi coś innego. Jednak to Hoss okazał się najsprytniejszym Cartwrightem. Przynajmniej w tym odcinku. Adam był przystojny i czarujący, Joe uroczy i rozbrajający, a Ben? Niezadowolony z synów.

Ksawera

uwielbiam miny Joe, gdy jest zakłopotany. wtedy jest do bólu słodki ;)

ocenił(a) serial na 10
makintosz

Joe był słodki, Adam uroczy, ale cały czas mam wrażenie, że Hoss od początku to wszystko zaplanował. Przecież nawet nie powiedział braciom, że znajomy ojca przyjeżdża z córką. Podejrzewam, że świadomie. Może nie przewidział zdemolowania połowy Wirginia City, ale znał braci i potrafił przewidzieć ich zachowanie. Hoss umiejętnie "podpuszczał" Joe na Adama, cały czas chwalił odwagę najmłodszego brata. Coś w tym musiało być.

Ksawera

mnie też się tak wydaje. Hoss nie jest przystojny jak Adam i Joe, ale był sprytny i wykiwał swoich braci. świetny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 8
mika26

Najlepszy byl moment gdy ten byk wpadl do baru a Joe i Adam rzucili sie za nim wydajac dziwny okrzyk.

ocenił(a) serial na 10
Al_Bundy

Oni chyba krzyczeli tradycyjne hiszpańskie "ole!", tyle, że z amerykańskim akcentem :) Dlatego tak zabawnie zabrzmiało :)

ocenił(a) serial na 8
Ksawera

Ja slyszalem cos w stylu "Ichaa!!"

ocenił(a) serial na 10
Al_Bundy

Oni pokrzykiwali wspólnie dwa razy - pierwszy raz przed hotelem i wtedy zgodnie krzyknęli "O! Yes", drugi raz przed saloonem i wtedy raczej "ole!", z amerykańską wymową, trochę podobnie do tego kowbojskiego okrzyku, jaki słyszałeś.

ocenił(a) serial na 8
Ksawera

Chyba to "O! Yes" bylo