PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616572}

Boss

2011 - 2012
8,1 3,5 tys. ocen
8,1 10 1 3458
9,0 2 krytyków
Boss
powrót do forum serialu Boss

Jak myślicie, czy ostatni odcinek drugiej serii będzie finałem całego serialu? Oglądalność nie powala-nie wiem czy stacji opłaca się ciągnąć serial dalej. Z drugiej strony robiąc serial o takiej tematyce pewnie liczyli się z dość wąskim kręgiem odbiorców.

tolek2323

Odcinek 2x9 miał najwyższą oglądalność w sezonie, ale nawet biorąc poprawkę na to, że jest to stacja STARZ, to jest ona tak dramatycznie niska, że może być słabo.

użytkownik usunięty
yungar

Szkoda by było, genialny serial, dzięki za tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 9
yungar

dobra robota z tłumaczeniem

yungar

Bardzo dziękuję za profesjonalne literki. :)

ocenił(a) serial na 9
tolek2323

było by dramatycznie gdyby ten serial został zakończony tylko i wyłącznie za sprawą jakiś durnych słupków oglądalności;
rewelacyjny serial

ocenił(a) serial na 10
dillinger79

Dokładnie - swoją drogą chciałbym poznać status osób oglądających Bossa w Stanach. Zapewne to bardzo ciekawi ludzie :)

ocenił(a) serial na 10
tolek2323

Niestety - wszystko wskazuje, że to koniec. Słupki rządzą i tak to już będzie...seriale to biznes i nic więcej...nie ma oglądalności nie ma kontynuacji...przykład HBO i serialu LUCK, tak bardzo bali się negatywnego wpływu informacji o wypadkach z końmi (miłośnicy koni nawoływali do bojkotu wszystkich produkcji stacji), ze przerwali cały serial (a szkoda). Jak twierdzi Ike Evans (Magic City) zawsze chodzi o pieniądze...ewentualnie jeszcze czasem o kobietę lub rodzinę....

ocenił(a) serial na 9
santinetto

smutne; nie wiedziałem że Luck z tego powodu przerwano

użytkownik usunięty
santinetto

No właśnie. Pewnie w starz króluje ten badziewny Spartacus... ale głupi ci rzymianie.

ocenił(a) serial na 10

no niestety...im mniej coś skomplikowane i bez charakteru tym więcej odbiorców...

ocenił(a) serial na 10
santinetto

Dokładnie. Przeciętny Jankes nie jest w stanie zrozumieć Bossa bez napisów :)

ocenił(a) serial na 10
Michael_1610

dobre :)

ocenił(a) serial na 8
santinetto

Luck akurat mi się średnio podobał. Hoffman już nie daje rady, motyw z Rosatti były marny by nie powiedzieć żałosny. Najciekawszą postać czyli Isreala szybko zabili... W zasadzie była to jedyna ciekawa postać. No może jeszcze ten menedżer ale to już tak na siłę. Ogólnie nie szkoda mi Lucka. Boss jest zdecydowanie lepszym serialem, z lepszą obsadą, lepszym scenariuszem. Jedynie zdjęcia w Lucku robiły fajniejsze wrażenie bo te zbliżenia w Bossie jakby kamera była 5cm od twarzy są efektowne ale po jakimś czasie bywają irytujące.

ocenił(a) serial na 10
ichris

Każdy ma prawo do własnego zdania. Ciężko polemizować z ogólnie postawioną tezą bez argumentów: "Hoffman nie daje rady" czy "żałosny motyw Rosattii"...Przede wszystkim to dwa zupełnie różne gatunki serialu, techniki, fabuły itd...więc to tak jak porównywać Metallikę z The Doors....jedno i drugie muzyka/seriale...

ocenił(a) serial na 8
tolek2323

1. Sądzę że pewnie będzie to koniec serialu a szkoda. Jeden z lepszych jaki widziałem.
2. Dziękuje yungarowi i wszyskim którzy przyczynili się do powstania tłumaczenia. Bez waszej ciężkiej pracy nie poznałbym Bossa.
3. Czy ktoś zwrócił uwagę że pierwszy i drugi sezon maja podobne zakończenie?