PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Czy ktoś jeszcze ogląda 'Braci i sióstr' na bieżąco, nie chcę być jedyna, a chętnie bym powymieniała spostrzeżenia, bo dużo się w tym sezonie działo! A we wrześniu czeka na nas sezon piąty.

ocenił(a) serial na 9
didi_

Ja oglądam na bieżąco. Finał czwartego sezonu był wyśmienity, nie mogę się doczekać piątego :). Szkoda mi jednak, że tak długo trzeba czekać.

didi_

Ja oglądam prawie na bieżąco, wczoraj widziałam 4e20 "Where There’s Smoke..." więc zostały mi jeszcze 3 odcinki do końca sezonu. Bardzo się cieszę, że będzie 5-ty sezon.

ocenił(a) serial na 9
gonia

Ja tez ogladam na biezaco:)
Przede mna jeszcze 3 odcinki.

ocenił(a) serial na 8
didi_

ja też, ja też! :) Jedyny serial, który mi się nie "nudzi" :)

ocenił(a) serial na 9
doiminika

Macie napisy do odcinka 22 i czy widzieliscie juz final?

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

Nie ma nigdzie napisów do 22. Finał jest niby zwyczajny, niby wszystko jest ok, ale ostatnie 5 min zmienia wszystko. Czytałam , że nowy sezon ma być w marcu, ale to chyba jakieś bzdury ?

ocenił(a) serial na 9
jagnaC2

Sezon piąty na przełomie września i października na ABC :-).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
didi_

SPOILER!!!
jak dla mnie finał 4-ego sezonu był udany, mam nadzieję, że będzie tylko jedna ofiara śmiertelna,, szkoda by było Holly
ten serial ma swój klimat, żeby tylko nie stracił widzów, bo podobno niegdyś zaangażowanie Roba Lowe uchroniło go przed kasacją, choć teraz powinien mieć już grono fanów, którzy i bez niego będą śledzić serial. Jak dla mnie to liczy się Nora, Kitty, Sarah, Kevin no i jeszcze jeden z braci (właściwie to Justin, bo Tommy jest daremny), żeby tytuł pasował, no i oczywiście piękna Emily :)

londontown

Ojai Foods, jak już. No byłwypadek, z resztą chyba Sarah to mówi, jak Becca szuka matki albo Nora, nie pamiętam. Oni wszyscy jechali na przodzie, dlatego Justin z Beccą nie ucierpieli wcale. Ciężarówka na nich wjechała [?].
Przy okazji postać Rebecci pojawi się tylko na początku sezonu.

londontown

miałam na myśli sezon następny, czyli sezon piąty, bo Emily się w nim nie pojawi. i nie musisz używać caps lock'a. ojai foods jak już; nie ojaj;

ocenił(a) serial na 8
didi_

dopiero obejrzałam finał, łza się w oku zakręciła. Dobrze, że wprowadzili trochę akcji bo końcówka 4 tego sezonu zaczynała mi się trochę dłużyc

użytkownik usunięty
kaskaju

generalnie mam wrażenie, że B&S radzą sobie coraz gorzej. Obecnie dla mnie tylko wątek Kevina i Scotiego jest interesujący (nie licząc oczywiście postaci i wydarzeń z finału - AIDS, śmierć itd.)

ocenił(a) serial na 7
bartekdo1

Do translatora to kżdy umie wrzucic sobie, lepiej po prostu podac samego linka kazdy sobie sam prztlumaczy...

ocenił(a) serial na 10
bartekdo1

hej hej, ja zaczęłam oglądać ten serial 1 września i po prostu nie mogę się oderwać, jest znakomity!!!
Mam do was prośbę mógłby mi ktoś podać link gdzie można oglądać ten odcinek specjalny "Rodzinny album"??

ocenił(a) serial na 10
didi_

No to dolacze do dyskusji :)
Jak dla mnie swietny seril. Ulubiona postac? Sarah. Milo sie oglada, czesto doprowadza mnie do lez :D ale i do smiechu ;) Uwielbiam wspolne kolacje Walkerow. Ich klotnie albo blyskawiczne wymienianie sie informacjami. Zadna tajemnica nie ma szans przetrwac :D
Oczywiscie nie moge sie juz doczekac koljengo sezonu i pociesza mnie tylko mysl, ze to juz niecale 2 tyg! To prawda, ze Rebecca pojawi sie tylko w dwoch pierwszych odcinkach. Justin wroci z misji. Nora juz podobno nie bedzie taka jak poprzednio. Kitty jako wdowa mnie bardzo interesuje. Generalnie jestem ciekawa jak ten wypadek zmieni cala rodzine.
Pozdrawiam wszystkich :)