PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Piątki 15. B&S

ocenił(a) serial na 8

to jakieś chore!! tvp przesunęła sobie emisje z pon na piątek w dodatku na 15 czemu nie na 20 lub 21 zamiast jakiś głupich filmów co leciały już ze 100 razy? w pon jakieś gówno(-->4400) będzie lecieć co ma jeszcze emisje dwóch odc w czwartki, paranoja! SZKODA ze od razu o 10 rano nie puszcza Braci & sióstr :/ NASTĘPNY SERIAL KTÓREGO NIE BĘDĘ MOGLA OGLĄDAĆ bo leci o 15 a ja mam treningi o tej godzinie, ZDECYDOWANIE lepsza była późniejsza pora emisji w poniedziałki !! w tym kraju robią wszystko na odwrót, żenada a potem dziwią sie ze piractwo z miesiąca na miesiąc się rozszerza :/

trzeba coś zrobić może niech w czwartki puszczają jeden odc Bracia & siostry i 1 odc 4400. trzeba jakąś PETYCJE napisać. pzdr fanów
(zawsze fajne i mądre seriale I TO JESZCZE Z WIELKIMI GWIAZDAMI KINA lecą o beznadziejnej porze a jakieś gówna o najlepszych porach) żal.pl dla tvp1

meredith21

No coś się im zaś przestawiło, bo dziś - PIĄTEK - godz. 15:00 a tu... MODA NA SUKCES :|

ocenił(a) serial na 8
meredith21

dokładnie czekam na Bracia a ty Moda mi leci jakies jaja sobie robi ta stacja!! a teraz Brzydule Betti przestawili o godz. później i 2 odc będa leciały do 23.55 może ja o tej porze się uczę albo ide spać jakis frajer Lis bedzie bzdury gadal.... zal.pl