PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

z pewnych źródeł słyszałam ze ta para ma się hajtnąć. niestety ominęła mnie cala 3 seria i nie wiem co się tam działo. Czy oni przypadkiem nie są rodzeństwem. Może mi ktos przyblizyc ich historie z 3 sezonu.

ocenił(a) serial na 7
marta_grzyb_ek

Cóż właściwie wszystko zdaje się wyjaśniło się już pod koniec drugiej serii której ja zaś nie oglądałam, ale od początku trzeciej było już wiadome że Rebecca nie jest siostrą Walkerów, a tak naprawdę ich przybranym bratem (bo okazało się że to brat) jest Rayan (chłopak który pojawił się potem, ściągnęła go Nora...) Tak więc Rebecca i Justin już od początku trzeciej serii są razem... zdaje się że ze dwa czy trzy razy się rozstali w ciągu całej serii, (raz np. z powodu Ryana, który podkochiwał się w Rebecce, ale w końcu Ryan okazał się nie taki fajny jak wszyscy myśleli i w ogóle robi się coraz bardziej podejrzany) ale w końcu i tak do siebie wracali i wrócili do siebie na dobre, kiedy Justin dostał się do szkoły medycznej. Niedługo potem oświadczył jej się, oni to ukrywali przez jakiś czas (bo Tommy zniknął) i gdy pojechali do Meksyku z całą rodziną znowu się trochę pokłócili (bo Justin nie chciał powiedzieć rodzinie o zaręczynach) ale potem Justin oświadczył się Rebecce jeszcze raz przy całej rodzinie. No i na tym skończyła się trzecia seria. Jestem przy siódmym odcinku czwartej i teraz trwają wielkie przygotowania do ślubu (który swoją drogą miał być już ze dwa razy przekładany raz z powodu szkoły Justina i dwa choroby Kitty, ale póki co idzie dalej) a w ostatnim odcinku (tj. siódmy który póki co oglądałam bez polskich napisów i marnie rozumiem) na końcu zdaje się że okazało się Rebecca jest w ciąży... No to chyba tyle jeśli o nich chodzi ;) (moja ulubiona para w Brothers and Sisters ;))