z pewnych źródeł słyszałam ze ta para ma się hajtnąć. niestety ominęła mnie cala 3 seria i nie wiem co się tam działo. Czy oni przypadkiem nie są rodzeństwem. Może mi ktos przyblizyc ich historie z 3 sezonu.
Cóż właściwie wszystko zdaje się wyjaśniło się już pod koniec drugiej serii której ja zaś nie oglądałam, ale od początku trzeciej było już wiadome że Rebecca nie jest siostrą Walkerów, a tak naprawdę ich przybranym bratem (bo okazało się że to brat) jest Rayan (chłopak który pojawił się potem, ściągnęła go Nora...) Tak więc Rebecca i Justin już od początku trzeciej serii są razem... zdaje się że ze dwa czy trzy razy się rozstali w ciągu całej serii, (raz np. z powodu Ryana, który podkochiwał się w Rebecce, ale w końcu Ryan okazał się nie taki fajny jak wszyscy myśleli i w ogóle robi się coraz bardziej podejrzany) ale w końcu i tak do siebie wracali i wrócili do siebie na dobre, kiedy Justin dostał się do szkoły medycznej. Niedługo potem oświadczył jej się, oni to ukrywali przez jakiś czas (bo Tommy zniknął) i gdy pojechali do Meksyku z całą rodziną znowu się trochę pokłócili (bo Justin nie chciał powiedzieć rodzinie o zaręczynach) ale potem Justin oświadczył się Rebecce jeszcze raz przy całej rodzinie. No i na tym skończyła się trzecia seria. Jestem przy siódmym odcinku czwartej i teraz trwają wielkie przygotowania do ślubu (który swoją drogą miał być już ze dwa razy przekładany raz z powodu szkoły Justina i dwa choroby Kitty, ale póki co idzie dalej) a w ostatnim odcinku (tj. siódmy który póki co oglądałam bez polskich napisów i marnie rozumiem) na końcu zdaje się że okazało się Rebecca jest w ciąży... No to chyba tyle jeśli o nich chodzi ;) (moja ulubiona para w Brothers and Sisters ;))