PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Zbliżają się wakacje i zastanawiam się nad jakimś serialem dla zabicia czasu w pochmurniejsze dni. Warto oglądać? Może napisałby ktoś coś więcej niż jest w opisie? Orientuję się, że serial liczy sobie 5 sezonów. Czy w tych 5 sezonach jest zamknięta cała historia rodziny, czy są jakieś niedokończone wątki?

Pozdrawiam serdecznie!

ocenił(a) serial na 9
LilithAJ

Dopiero zaczęłam oglądać, ale serial bardzo przyjemny. Przy czym trzeba wziąć uwagę na fakt, że równorzędnym z wątkiem obyczajowym (relacje rodzinne) jest wątek 'kontekstowy'- rodzina Walkerów to "typowa amerykańska rodzina" wyższej klasy średniej, bardzo patriotyczna, bardzo istotne są uwarunkowania związane z reprezentację przez określonych członków rodziny poglądów republikańskich, bądź demokratycznych. Jeśli nie interesują Cię aż tak bardzo współczesne realia amerykańskie, to nie polecam.

ocenił(a) serial na 10
LilithAJ

Zgadzam się z powyższym wpisem-serial lekki, przyjemny. Osobiście uwielbiałam go oglądać wieczorkami - takie lekarstwo na ciągły stres w życiu. Polecam gorąco. :)

LilithAJ

Polecam serial B&S..bardzo przyjemny i lekki...w ciekawy sposób przedstawione relacje pomiędzy dorosłym rodzeństwem..:) fajnym elementem serialu są ich wspólne kolacje-->w zasadzie to można by je nazwać ucztami!!:)

LilithAJ

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Zachęciliście mnie, także niedługo pewnie zacznę oglądać :)
Pozdrawiam!