PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

Kto mógłby streścić mi "ich historie" tzn jak sie poznali itp... od którego odcinka cos zaczyna się miedzy nimi dziać??

Z góry wielkie thx

ocenił(a) serial na 8
kalika4

Dzieje się między nimi od kiedy się poznali. Justin nie wie o tym, że Rebecca jest w nim zakochana i kręci z tą blondyną, ale później będzie dobrze między nimi i chyba będą razem. Jak się poznali dobrze nie pamiętam, ale chyba przypadkiem się spotkali, a później dowiedzieli się, że są rodzenśtwem (to był szok). Walker'owie nie lubili z początku Rebecci i tylko Justin z nią gadał. To było jakoś tak.

kalika4

to było tak
Walker'owie dowiedzieli się że maja siostrę(Rebecce), ale z cale piątki tylko Justin pomyślał o tym żeby do niej pójść i się przedstawić.Prawie od razu zawiązuje się miedzy nimi przyjaźń.Później rebecca mieszka z domu Walker'ów ponieważ jest wściekła na matkę ze ja przez cale życie okłamywała, w tym czasie Justin poleciał do Iraku.Kiedy Justin wraca ranny z Iraku Rebecca pomaga Norze opiekować się nim.
Justin znów uzależnia się od środków przeciwbólowych, tylko Rebecca to zauważa i powiadamia o tym cała rodzinę,Justin jest na nią zły.
Po jakimś czasie znów się przyjaźnią. Do Holly przyjeżdża jej były facet(fotograf),Rebecca zaczyna podejrzewać że to on może być jej ojcem,kiedy mówi o tym Justinowi ten zaczyna do Rebeci czuć coś więcej niż przyjaźń.Rebecca po wykonuje test na ojcostwo ,kiedy się dowiaduje ze fotograf jest jej ojcem,z obawy że straci Walkerów okłamuje Justina.Justin walczy z coraz większymi uszyciami do Rebecci ale skoro myśli ze to jest w dalszym ciągu jego siostro,wiec stara się ją unikać z marnym skutkiem,w końcu nie wytrzymuje z wyznaje jej to co czyje.Oczywiście Rebecca na początku ucieka ale później wyznaje Justinowi że ona też coś do niego czuje:)
trochę się rozpisałam, ale mam nadzieje że to wszytko wyjaśnia

martawaszak

jaki to odcinek, w którym Justin idzie sie przedstawić i idą z Rebecca na spacer?? z gory dzieki :)

ocenił(a) serial na 8
martawaszak

Później przez Tommy'iego będą mieli problemy, ale wszystko się ułoży z czasem. ;PP