Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4378
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

sorka

ocenił(a) serial na 8

mam pytanie jestem własnie gdzies pod koniec pierwszego sezonu, na razie musze przerwac ogladanie ale mam pytanie czy scotty i kevin beda razem czy nie , tak bardzo lubie scottiego szkoda ze go tak mało jest , dzięki z góry za odpowiedz , pozdro

użytkownik usunięty
LUKA_6

jest go i tak za dużo, czy Amerykanie mają już wpisane w piątą poprawkę do konstytucji, że w każdym serialu musi byc bohater-gej?

ocenił(a) serial na 9

Oczywiscie ze w konuc beda razem:-)
Swietny byl odcinek z karaoke:-)

ocenił(a) serial na 6
Mother_Earth

genialny był ten odcinek:D prawie codziennie oglądam ten fragment:D już sie nie mogę doczekać co będzie dalej miedzy nimi:D pozdrawiam

A przepraszam bardzo, czy Ci to w czymś przeszkadza? Mad coś do homoseksualistów?

ocenił(a) serial na 8
kinia_33

wszedzie niestety znajdą sie homofoby, ja osobiscie jestem gejem i nie wyzywam ludzi heteroseksualnych , ale zazwyczaj tak jest ze geje sa bardziej tolerancyjni od hetero, życie , pozdro p.s , odcinek z karaoki był niezły, lubie ta scene jak kevin spiewa:'0

użytkownik usunięty
LUKA_6

nie wiem dziecko ile ty masz lat, ale najwyrazniej nie znasz innych gejów oprócz siebie skoro myślisz, że geje są bardziej tolerancyjni od hetero; jeżeli jesteś brzydki, gruby, starszy lub zniewieściały to raczej nie znajdziesz wśród gejów tolerancji

nie jestem homofobką, bo nie oceniam ludzi jako grupy lecz jako pojedyncze jednostki; mój post dotyczył wątku w serialu

ocenił(a) serial na 8

wue jestem juz dorosłym człowiekiem ale jesli juz na wstępie swojego postu chciała Pani mnie obrazic to niestety nie udało sie pani, jesli chodzi o bycie brzydkim itp, itd , skad ta pewność że inni geje lub lesbijki mnie nie polubia , niestety nie wie pani zbyt wiele o kulturze gejowskiej, nastepnie odwoływanie sie do piatej poprawki i serialu to juz niezła przesada, jestem nauczycielem języka angielskiego i mi do głowy by to nigdy nie przyszło , ale może jednak jestem jescze zbyt dzicinny na to , pazdrawiam Panią serdecznie .

użytkownik usunięty
LUKA_6

nie chciałam cię urazic, przyrzekam, ale twój post wydał mi się tak naiwny; no coż,piszę jak jest, ja cię nie nauczę, życie cię nauczy...
tak się składa, że mam bliski kontakt ze środowiskiem gejów i lesbijek, tu mnie nie zagniesz:)
nigdzie nie napisałam, że jesteś brzydki, to był przykład "jeśli ktoś jest itd." przeczytaj uważnie
z tą piątą poprawką to był żart, trudno było tego nie załapac
ja też pozdrawiam i życzę powodzenia :)