napisałam do TVP skargę, że skaczą z emisja naszego seialu i oto otrzymałam taką odpowiedź.
Witamy
Najmocniej przepraszamy, ale będzie zmiana w emisji tego serialu. To znaczy 3 i 4 kwietnia zostały wyemitowane według planu odcinki o godzinie 15;10 Natomiast potem emisja będzie tylko w czwartki o godzinie 00;40 po jednym odcinku. Czyli odcinek 12 nadamy 17 kwietnia, kolejny 24 kwietnia. Potem będzie przerwa dwutygodniowa ze względu na 1 maja i 8 maja, kiedy pasmo jest zarezerwowane dla dokumentu i 15 maja serial powróci na antenę.
Przepraszamy za takie zamieszanie.
Zespół ds. Kontaktów z Widzami
Mam nadzieję, że będzie lepiej niż gorzej.
Pozdrawiam i miłego ogladania
Kasia
otrzymałam tą samą odpowiedź,ale wysłałam inne pytanie i mam nadzieję że zmienią emisję serialu na wcześniejszą porę
Jak nie trudno było się domyśleć B&S powrócą do ramówki 15 maja o godzinie...1:00. Natępne odcinki emitowane będą kolejno co tydzień w równie "atrakcyjnych" godzinach: 23:40 oraz 1:10. TVP wstydź się!
To jest wkurzające, ze wszystkie fajne seriale wypieprzają gdzieś na noc, kiedy nikt już nie ma siły oglądać. Gdyby to był jeszcze piątek albo sobota.. a w środku tygodnia nie każdy może sobie pozwolić na zarywanie nocy..
Mam nadzieje, ze będą powtórki na wakacjach to będzie można obejrzeć wszystkie odcinki.
pozdrawiam :)