PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327782
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Nie wiem dlaczego, ale mi w tym filmie najbardziej podobały się "postacie poboczne" tj. Hank, Gus, Mike, a glownego bohatera wrecz z kazdym odcinkiem co raz bardziej nienawidzilem. Nie potrafie dostrzec zadnej glebi w jego przemianie.

Scena, ktora dlugo zostaje w pamieci to niewatpliwie scena podczas ktorej Mike umiera.

"Zamknij sie i daj mi umrzec w spokoju"

Kalwix96

No w sumie taki był zamysł, Walter White z każdym odcinkiem jest coraz gorszą osobą, więc logiczne że powinieneś go coraz bardziej nienawidzić xd

ocenił(a) serial na 9
Kalwix96

Miałem to samo wczoraj skończyłem oglądać serial i też z odcinka na odcinek główni bohaterowie wkurzali mnie coraz bardziej przede wszystkim Jessy bo w ostatnim sezonie zrobili z niego taką ci..i płaczka.

ocenił(a) serial na 10
Kalwix96

No nic dziwnego- te postacie poboczne to dość znani, dobrzy aktorzy (Hank, Mike), a w bb spisali się świetnie i naprawdę ich historie były bardzo ciekawe, w sumie to nawet cięzko mi wymienić serial, w którym ci drugoplanowi by byli tacy fajni.
A co do Walta to wiadomo, jedni go kochają drudzy nienawidzą :p

ocenił(a) serial na 9
Kalwix96

Walt to kawał ch..ka, manipulator, koleś z wielkim ego. Uważam, że największą przemianę przeszedł Jessie i to sidać nawet w sposobie chodzenia, mówienia, wyciszenia się "bitch".
Skyler, która nerwowo podupadła w pewnym momencie, sama przyjeła taktykę, że skoro ktoś zagraża jej rodzinie to trzeba go wyeliminować.
Moimi ulubieńcami byli Hank i Mike - zagrani super, a i same postaci napisane rewelacyjnie.

Scena którą najbardziej przeżywałam to był strzał do Hanka na pustyni :(:(:(