Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 332810
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

1 lipca 2011

ocenił(a) serial na 10

Skąd wiadomo, że wtedy będzie miał premierę pierwszy odcinek 4 sezonu? Czy to nie jest jakiś błąd? A jeśli nie to dlaczego serial notuje niemal roczną przerwę? Ktoś wiec coś pewnego na ten temat? Ponieważ data wydaje się nierzeczywista.

Thane

popcorner.pl
""Breaking Bad" to serial-majstersztyk. Po trzeciej serii już chyba nie ma niedowiarków, którzy mają co do tego wątpliwości. Tym bardziej, że finał sprawił, że już chciałoby się zobaczyć jak dalej potoczą się losy głównych bohaterów. Mam jednak złą wiadomość. Nie spodziewajcie się szybkiego powrotu "Breaking Bad", bo AMC ma co do tego serialu zupełnie inne plany.

AMC do niedawna produkowało tylko dwa seriale: "Mad Men", które premiery kolejnych sezonów miało pod koniec lata oraz "Breaking Bad", który wracał zawsze na wiosnę i trwał do wakacji. Wiele się jednak zmieniło, bo AMC urosło w siłę, a co za tym idzie zaangażowało się w kolejne serialowe projekty. Już wkrótce (1 sierpnia) rusza na dobre thriller polityczny "Rubicon", zaraz potem (we wrześniu) startuje wyczekiwany z niecierpliwością horror o zombie "The Walking Dead". W tle tego wszystkiego wraca "Mad Men", którego czwarta seria rozpoczyna się 25 lipca. "

To nie wszystko, bo AMC już przygląda się kolejnym projektom, takim jak dramat sportowy "The Wreck" czy bezimienny na razie western. Prawdopodobnie ten natłok pracy i projektów sprawił, że szefostwo stacji postanowiło przenieść "Breaking Bad" na okres letni (podobnie jak teraz "Mad Men"). A to oznacza, że fani na czwartą serię poczekają nie do końca marca, a do końca lipca. O całe cztery miesiące dłużej.

Chyba nie trzeba pisać jak smutna to wiadomość dla tych wszystkich, którzy już odliczają czas do kolejnego odcinka. Z drugiej strony miejmy nadzieję, że dzięki temu twórcy będą mieli więcej czasu na dopracowanie sezonu i że serial powróci w świetnej formie, do której widzowie zdążyli już przywyknąć.

ocenił(a) serial na 10
jotbe007

Dzięki za odpowiedź. Takie rozwiązanie sprawy nie bardzo mi pasuje ;).

ocenił(a) serial na 10
jotbe007

Co do Mad Mena to czwarta seria właśnie się zakończyła. Może piata będzie w lipcu ale o tym jeszcze nigdzie nie czytałam.

ocenił(a) serial na 10
jotbe007

A tak w ogóle to bardzo cieszy mnie fakt, że AMC kręci ten thriller polityczny i horror. Liczę na świetne seriale bo po Breaking Bad i Mad Menie spodziewam się kolejnych niesamowitych perełek, zwłaszcza po "Rubicon"