PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

10 DNI

ocenił(a) serial na 8

Kurdę nie wytrzymam chyba :)

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

ja tez !! :)))))))

ocenił(a) serial na 10
papii

mam pytanie :) jak bd premiera 15 lipca to gdzie będziecie to oglądać bo tam pisze że premiera dopiero w USA ?

użytkownik usunięty
Ismus98

www,thepiratebay,se - kropki zamiast przecinków. Stąd można pobrać.

ocenił(a) serial na 10

dzieki ; )

ocenił(a) serial na 10

Tylko ciekawe kiedy napisy zrobią...

ocenił(a) serial na 8
bobo553

parę godzin po emisji :d

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

Oby :)

użytkownik usunięty
bobo553

Zrobią, zrobią, najlepiej sprawdzać na grupie hatak ile procent z napisów zostało przetłumaczonych. Mogę Cię pocieszyć, że Breaking Bad ma największą popularność, więc napisy powinny być szybciutko. W sumie nie pamiętam, żeby na napisy do tego serialu czekało się dłużej niż jeden dzień.

ocenił(a) serial na 9

Napisy nie beda sie pojawiac tego samego dnia poniewaz bedzie tlumaczyl Joozek.

użytkownik usunięty
danteusz

On ma jakieś opóźnienia?

ocenił(a) serial na 9

Przy trudniejsych serialach jak np Luck schodzilo mu czasem ponad tydzien.

użytkownik usunięty
danteusz

Mam nadzieję, że czas oczekiwania na napisy zaowocuje naprawdę świetnym tłumaczeniem.

ocenił(a) serial na 10

Napisy będą jeszcze tego samego dnia więc bez głupot proszę :)

użytkownik usunięty
PatrykQ

Tego samego dnia? Wątpię. Premiera Breaking Bad zaczyna się o 22:00, skończy o 22:50, więc mają dosłownie godzinę i 10 minut. To niewykonalne. Jak już, to na następny dzień od premiery będę gotowe :)

ocenił(a) serial na 10

BB leci o 4 rano naszego czasu, więc jak najbardziej jeszcze w poniedziałek można się wyrobić.

ocenił(a) serial na 10
buka_power

Dokładnie , a sam Joozek (on będzie tłumaczył napisy) powiedział że postara wyrobić do 16:00 :)

ocenił(a) serial na 9
PatrykQ

Napisów nie będzie, Joozek zgubił słownik ;)

użytkownik usunięty
J.a.c.o.R

Ma jeszcze google tłumacza :D

użytkownik usunięty
buka_power

Kurde, zapomniałem o strefie czasowej! Kierowałem się tym, że u nich jest 22:00, to u nas też. W takim razie spokojnie zdąży zrobić napisy :) a wy skąd pobieracie? torrenty? Jeśli tak, to jaka strona?

ocenił(a) serial na 10

Ja z torrentow. Wchodze na torrentz.eu , to jest katalog torrentow z najroznieszych serwisow, piratebay i wielu innych.

opcji jest dużo, sam przeważnie korzystam z tych stron

www*kat*ph

www*extratorrent*com

co do napisów to do premierowego odcinka najprawdopodobniej będą w ten sam dzień co release w sieci bo podobnie było z tłumaczeniem pierwszego odcinka 4 sezonu u joozka

sysunia22

To już? No proszę, myślałem, że na wznowienie któregoś z seriali, który oglądam przyjdzie mi czekać do września, świetna wiadomość :-)

użytkownik usunięty
radeso

Ano już. Prawie rok czasu minęło od premiery 4 sezonu, zleciało to niemożliwie :)

ocenił(a) serial na 10

Obawiam się, że gorzej będzie z przerwą pomiędzy tym sezonem a następnym, bo jednak 8 odcinków to nie 13. A tak swoja drogą to wygląda na to, że piąty sezon to będzie niezła kaszana: http://www.metacritic.com/tv/breaking-bad/season-5 xD xD xD

ocenił(a) serial na 10
buka_power

Dobre recenzje. http://www.huffingtonpost.com/maureen-ryan/breaking-bad-greatest-show_b_1665640. html Ta mi sie najbardziej podoba. Kurde no najlepszy serial jaki ogladalem :D pewnie jeszcze przez wiele lat nie obejrze lepszego, o ile w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

Są tam jakieś poważne spoilery? Ja przeleciałem tylko recapy, nie chcę sobie przez przypadek zepsuć zabawy.

ocenił(a) serial na 10
buka_power

Akurat w tej co dalem nie ma, to jest raczej ogolny review serialu. Lubie czytac recenzje o czyms co boejrzalem, zawsze znajde cos czego sam nie wylapalem i wtedy widze jeszcze wyzszy poziom serialu :p Ogolnie przeczytalem tylko 3-4 ale nie bylo jakichs mega spoilerow. Tzn był jeden, ale akurat to o czym byl bylo dla mnie oczywiste wiec ja tego za spoiler nie uwazam.