mam pytanie :) jak bd premiera 15 lipca to gdzie będziecie to oglądać bo tam pisze że premiera dopiero w USA ?
Zrobią, zrobią, najlepiej sprawdzać na grupie hatak ile procent z napisów zostało przetłumaczonych. Mogę Cię pocieszyć, że Breaking Bad ma największą popularność, więc napisy powinny być szybciutko. W sumie nie pamiętam, żeby na napisy do tego serialu czekało się dłużej niż jeden dzień.
Napisy nie beda sie pojawiac tego samego dnia poniewaz bedzie tlumaczyl Joozek.
Mam nadzieję, że czas oczekiwania na napisy zaowocuje naprawdę świetnym tłumaczeniem.
Tego samego dnia? Wątpię. Premiera Breaking Bad zaczyna się o 22:00, skończy o 22:50, więc mają dosłownie godzinę i 10 minut. To niewykonalne. Jak już, to na następny dzień od premiery będę gotowe :)
BB leci o 4 rano naszego czasu, więc jak najbardziej jeszcze w poniedziałek można się wyrobić.
Dokładnie , a sam Joozek (on będzie tłumaczył napisy) powiedział że postara wyrobić do 16:00 :)
Kurde, zapomniałem o strefie czasowej! Kierowałem się tym, że u nich jest 22:00, to u nas też. W takim razie spokojnie zdąży zrobić napisy :) a wy skąd pobieracie? torrenty? Jeśli tak, to jaka strona?
Ja z torrentow. Wchodze na torrentz.eu , to jest katalog torrentow z najroznieszych serwisow, piratebay i wielu innych.
opcji jest dużo, sam przeważnie korzystam z tych stron
www*kat*ph
www*extratorrent*com
co do napisów to do premierowego odcinka najprawdopodobniej będą w ten sam dzień co release w sieci bo podobnie było z tłumaczeniem pierwszego odcinka 4 sezonu u joozka
To już? No proszę, myślałem, że na wznowienie któregoś z seriali, który oglądam przyjdzie mi czekać do września, świetna wiadomość :-)
Ano już. Prawie rok czasu minęło od premiery 4 sezonu, zleciało to niemożliwie :)
Obawiam się, że gorzej będzie z przerwą pomiędzy tym sezonem a następnym, bo jednak 8 odcinków to nie 13. A tak swoja drogą to wygląda na to, że piąty sezon to będzie niezła kaszana: http://www.metacritic.com/tv/breaking-bad/season-5 xD xD xD
Dobre recenzje. http://www.huffingtonpost.com/maureen-ryan/breaking-bad-greatest-show_b_1665640. html Ta mi sie najbardziej podoba. Kurde no najlepszy serial jaki ogladalem :D pewnie jeszcze przez wiele lat nie obejrze lepszego, o ile w ogóle.
Są tam jakieś poważne spoilery? Ja przeleciałem tylko recapy, nie chcę sobie przez przypadek zepsuć zabawy.
Akurat w tej co dalem nie ma, to jest raczej ogolny review serialu. Lubie czytac recenzje o czyms co boejrzalem, zawsze znajde cos czego sam nie wylapalem i wtedy widze jeszcze wyzszy poziom serialu :p Ogolnie przeczytalem tylko 3-4 ale nie bylo jakichs mega spoilerow. Tzn był jeden, ale akurat to o czym byl bylo dla mnie oczywiste wiec ja tego za spoiler nie uwazam.