Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333298
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Zakończyłem oglądanie 4 sezonu który był genialny, jednakże wiele wątków się w nim rozwiązuje, no i ginie jedna z najlepszych i najgenialniejszych postaci - Gus. Czy sezon 5 dotrzymuje poziomu?

ocenił(a) serial na 7
MichaelCorleone

jest 5 sezon juz 8 odc

ocenił(a) serial na 10
Muhomorniczy

wiem, ale czy warto?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Expendable91

Po pierwszym odcinku 5 serii stwierdzam że Walt cwaniakuje i zachowuje sie jak Don, chyba powinien dostać lekcję pokory.

ocenił(a) serial na 10
MichaelCorleone

Moim zdaniem 5 sezon bedzie najlepszy ze wszytskich, po tych 8 odcinkach smiem twierdzic ze bije reszte sezonow, a to juz nie maly problem, zeby przebic cos co zachacza o geniusz :)

ocenił(a) serial na 1
MichaelCorleone

Michael Corleone w grobie się przewraca, jak słyszy, że takie głupoty gadasz. Michael Corleone bo tego twoje Breaking Bada w 3 sekundy zjadł i podtarł tyłem tym pajacem pinkmanem i tym typem co się śmiał z jego syna w sklepie Levi's Staruss Company.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

I`m not sure if you troll or just idiot

ocenił(a) serial na 1
MichaelCorleone

Ein Esel schimpft den anderen Langohr

ocenił(a) serial na 7
diegonen

akcja z pociongiem wymiata

ocenił(a) serial na 10
MichaelCorleone

jest i jednym i drugim, a nawet jeszcze gorzej

ocenił(a) serial na 10
diegonen

ty jestes chory psychicznie, ze codziennie przesiadujesz w dziale serialu, ktorego tak niecierpisz? Powiedz mi kto w pelni rozumu codziennie siedzi i sprawdza watki czegos czego nie trawi? Umiesz mi na to przyglupie odpowiedziec? Moim zdaniem masz mase kompleksow i chcesz zwrocic uwage innych na swoja żałosną egzestyncje imbecyla. W real swiecie jestes za glupi na wybicie sie z tłumu, niedowartosciowany, nikt cie nie lubi, dziewczyna zadna cie nie chce i masz zaburzenia erekcji. O mentalnosci dziecka z 1szej klasy podstawowki juz nie wspominam.

ocenił(a) serial na 1
black_bastard

Jak mawiali starożytni Grecy: "Beurteile ein Buch nicht nach seinem Umschlag ".
Bądź pozdrowiony.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

tak, jak mysallem, masz zaburzenia psychiczne

black_bastard

daj sobie już z nim spokój, sam widzisz, że do niego nic nie dociera, szkoda czasu... moderatorzy powinni robić coś z takimi tumanami, lepiej go ignorować