PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

5 sezon.

ocenił(a) serial na 9

wczoraj czytałem że będzie piąty sezon. niestety będzie on ostatnim sezonem.

przemosn

dla mnie to bardzo dobra wiadomość - lepiej zejść ze sceny będąc na szczycie, niż tworzyć kolejne sezony na siłę i niszczyć urok tego fantastycznego serialu ! :)

ocenił(a) serial na 9
hergreeneyes

Zgadzam się z przedmówcą :). Tylko tak też miało być np. z Dexterem...A tutaj jednak ma powstać kolejny sezon. Mam nadzieję, że w tym przypadku zakończy się definitywnie na 5 sezonie :).

ocenił(a) serial na 10
hergreeneyes

na koniec będzie takie pier..., że nam kopary opadną do ziemi...lepiej tak niż na bieżąco tworzyć jakieś mierne wątki.Sytuacja już tak się zagęszcza ,że trudno byłoby to wiarygodnie ciągnąć utrzymując wciąż zbliżony poziom napięcia i zainteresowania serialem....

użytkownik usunięty
przemosn

I bardzo dobrze.

przemosn

Dobra wiadomość.

ocenił(a) serial na 10
przemosn

ekstra, przynajmniej mają gotowy scenariusz i nie będą miętolic jak w Prison Break, czy w Lostach :)

ocenił(a) serial na 10
przemosn

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym ;). Bardzo dobrze robią.

ocenił(a) serial na 10
przemosn

Ja uważam, że to co jest w 4 serii to już osiągnięcie wszystkiego przez Waltera White'a. Zarobił już swoje, wyżej zajść, już chyba nie zajdzie.
P.S. Opinie wydaję po 3 odcinkach 4 serii, bo kilka dni temu wróciłem.

ocenił(a) serial na 10
przemosn

5 sezon będzie dłuższy: 16 odcinków.

Artur_Raven

A dla mnie trochę szkoda,jakby następne sezony trzymały poziom poprzednich to ja bym poprosił,tym bardziej że serial tak mnie wciągnął,że aż za szybko dotarłem do 4 sezonu,może przez to że ma mało odcinków,jednak nadrabiają jakością.