Też tak uważam. Zacząłem niewinnie od pierwszego sezonu pod koniec września a kończę już trzeci ;) Obok Czasu Honoru dla mnie 2 najlepsze seriale, i które mnie zainteresowały.
tyle się nasłuchałam i naczytałam o tym serialu że taki SUUPER a ja ledwo przez pierwsze 2 odcinki przebrnęłam i teraz zmuszam się wręcz żeby trzeci obejrzeć;/ dla mnie jak na razie serial THE BEST to Dexter.
ale skoro tyle ludzi mówi że dobry to oglądam dalej....zobaczymy
no tak samo miałem,dopiero 5,6 i 7 odcinek to ruszy ostro z kopyta oj ruszy,no a początek drugiego sezonu,nadal podkręcanie śruby,zobaczysz,zobaczysz....Cały czas porównywałem oba te seriale i zawsze Dexter był trochę lepszy szczególnie z powodu dynamiki,ale z każdym sezonem BB było,lepiej i lepiej(czytaj mocno konkretnie)no ale najważniejsze trzeba dotrwać do końca krótkiego pierwszego sezonu.... Teraz mówię to z ni9edowierzaniem ale BB(po pięciu sezonach) lepszy od Dextera,który jest bardziej naciągany.
jakiś czas już minął odkąd zaczęłam oglądać BB no i w końcu muszę się zgodzić z tym uzależnieniem;)))małą przerwę miałam ale jak znowu znalazłam czas to już nie było odwrotu;)haha
nie raz na obiad były kebaby albo zupa w proszku;)))
ale chamstwo zrobili normalnie!!!jak tu doczekać do lata???w takim momencie przerwać to już jest przegięcie!;/
No nie wiem. Dawałem szansę temu serialowi aż do 7 odcinka trzeciego sezonu, ale potem się poddałem, bo zamiast lepiej (jak mnie zapewniano) było już tylko gorzej. Gdybym oglądał dalej, to pewnie wystawiłbym niższą ocenę, ale tak jest zasłużone 7, bo choć zanudził mnie na śmierć i czuję się jakbym przyswoił jedną z brazylijskich telenowel z bardzo naciąganą fabułą, to technicznie serial prezentuje się nadto przyzwoicie. Obejrzałem, na pewno do niego nie wrócę, na pewno nie polecę i mam nadzieję, że jak najszybciej zapomnę. No, ale cóż, nie każdemu podoba się to samo. : )