ja pie***** ... może w ogóle niech go wyemitują nie latem 2013 tylko zimą 2017 ... ;/ odechciewa
mi się tego oglądać przez te chore terminy...
Kogo obchodzą twoje wywody? Ja się cieszę że ostatnie odcinki są tak późno emitowane rośnie apetyt i podsyca emocje. Poza tym nie chcę by ten serial się skończyl :D
To niech emitują jeden odcinek co rok, dopiero ci podsycą apetyt.
Zwyczajne przedłużanie żywotu serialu.
To chyba dobrze, że serial nie idzie na ilość tylko na jakość. Rozumiem, że już by się chciało oglądać, ale myślę że serial nie zawiedzie, więc można trochę wytrzymać, tym bardziej, że skończył się w momencie zamykającym jakiś etap i nadającym nowy kierunek. W sumie można byłoby rozbić ten sezon na dwa, ale to formalność. Ważne, że trzyma poziom.
Ja się zgadzam, że czekanie roku na premierę tej reszty sezonu to jakieś nieporozumienie..
W pełni się z Tobą zgadzam, z wielu seriali po prostu zrezygnowałem z uwagi na konieczność czekania. Czekania zabija serial, bo jak masz wszystkie odcinki na raz to odbierasz historię w ten sposób w jaki widzieli twórcy gdy musisz czekać, oczekiwania co do odcinka rosną i mało który serial jest w stanie nim sprostać.
W ogóle nie powinno być żadnego szacującego się serialu w telewizji tylko premiery na blu rayu i to wszystko.