PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

9 odcinek 5 sezonu 

ocenił(a) serial na 10

ja pie***** ... może w ogóle niech go wyemitują nie latem 2013 tylko zimą 2017 ... ;/ odechciewa
mi się tego oglądać przez te chore terminy...

ocenił(a) serial na 8
fcbcules

Kogo obchodzą twoje wywody? Ja się cieszę że ostatnie odcinki są tak późno emitowane rośnie apetyt i podsyca emocje. Poza tym nie chcę by ten serial się skończyl :D

sysunia22

ale sie konczy 5 sezon to os tatni! joł

sysunia22

To niech emitują jeden odcinek co rok, dopiero ci podsycą apetyt.
Zwyczajne przedłużanie żywotu serialu.

ocenił(a) serial na 8
Grajcz

Sopranos Anyone?

ocenił(a) serial na 9
fcbcules

a to wiadomo już dokładną datę emisji 9 odc ??

ocenił(a) serial na 10
mad_man_172

lipiec 2013

ocenił(a) serial na 10
fcbcules

To chyba dobrze, że serial nie idzie na ilość tylko na jakość. Rozumiem, że już by się chciało oglądać, ale myślę że serial nie zawiedzie, więc można trochę wytrzymać, tym bardziej, że skończył się w momencie zamykającym jakiś etap i nadającym nowy kierunek. W sumie można byłoby rozbić ten sezon na dwa, ale to formalność. Ważne, że trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 10
snacky

Ja się zgadzam, że czekanie roku na premierę tej reszty sezonu to jakieś nieporozumienie..

ocenił(a) serial na 10
fcbcules

W pełni się z Tobą zgadzam, z wielu seriali po prostu zrezygnowałem z uwagi na konieczność czekania. Czekania zabija serial, bo jak masz wszystkie odcinki na raz to odbierasz historię w ten sposób w jaki widzieli twórcy gdy musisz czekać, oczekiwania co do odcinka rosną i mało który serial jest w stanie nim sprostać.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Prawda, powinni puścić 5 sezonów naraz i to najlepiej jednego dnia.

ocenił(a) serial na 10
matt_sane

W ogóle nie powinno być żadnego szacującego się serialu w telewizji tylko premiery na blu rayu i to wszystko.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

W ogóle to porządne seriale nie powinny powstawać, bo co, zaciekawisz się przy pierwszym sezonie i masz się męczyć jeszcze przez cztery?