nic już nie rozumiem. w serialu jest łysy, a na rozdaniu Emmy miał normalne włosy
przeszczep?
Pinkman ściął włosy w 4. sezonie, a że czas akcji jest "spójny" (w końcu 4 sezony to rok czasu w serialu), więc te włosy mu tak powoli odrastają przez piąty sezon : d
Poza tym, tak jak miko wspomina, zdjęcia odbyły się kilka miesięcy temu, więc Paulowi przez ten czas po prostu zdążyły już odrosnąć ; p
w 5 sezonie wcale mu nie odrastają, bo cały czas ma tak samo krótkie jakby codziennie je golił. z tyłu jego głowy nawet można zobaczyć taki mały łysy placek. ja po prostu wiem, że on łysieje i zrobił sobie przeszczep, bo chciał być znowu przystojny i wyrywać laseczki
Ja myślę, że to jakiś zakrojony na szeroką skalę rządowy spisek, bo przecież nikt nigdy nie ma takiej czy innej fryzury temu, że mu się ona osobiście podoba, tylko zawsze ma to jakieś drugie dno. A w tym że Walter Jr nie ma warkocza do pasa na pewno maczali palce masoni, innego wyjaśnienia być nie może i "ja to po prostu wiem". A tak na poważnie, to moim zdaniem po prostu nadinterpretujesz błahe sprawy.
Ja nie, ale jednak sporo ludzi tak robi i nie widzę w tym niczego nadzwyczajnego, żeby zastanawiać się, co za tym stoi. Pomijając już fakt, że Jesse wcale łysy nie jest, tylko ma po prostu bardzo krótkie włosy. Ja osobiście jestem przekonany, że jest to decyzja koncepcyjna i ktoś po prostu uznał, że taka zmiana wizerunku będzie w jakiś sposób pasowała do postaci.
Robben ma 28 a jak wygląda ;p Tak czy inaczej temat idiotyczny, ale przynajmniej się uśmiałem :D