PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Bransoletka Skyler

użytkownik usunięty

Czy ktoś (a raczej któraś ;]) z Was wie czemu mrs White ciągle nosi tę samą bransoletkę, niezmordowanie i do wszystkiego? Non stop?
(to zjawisko raczej niespotykane u kobiety, chyba że jakiś przedmiot naprawdę bardzo wiele dla niej znaczy)

Już prawie obejrzałam 3 sezon i zauważyłam, że paraduje w niej w każdym odcinku. Być może nosiła ją już nawet od 1 serii, ja akurat spostrzegłam ją teraz.
Jest w tym tak nieziemsko konsekwentna, że zastanawiam się czemu. Może wie ktoś i mi powie?

Czy Anna Gunn promuje w ten sposób jakiegoś projektanta?
Czy może własną "linię"?
Czy za wszystkim stoi nie ona, lecz jej filmowy stylista?
A może to biżuteria osadzona jakoś w fabule serialu?

Oświećcie mnie, proszę. :)
Na pewno nie jestem jedyną dziewczyną, którą ta uporczywie noszona bransoletka "kłuje w oczy".

Tak poza tym jest fantastyczna (znaczy ozdoba, bo postać Skyler mnie irytuje).
Dla zainteresowanych - jest to "Flinging Arrows" 2 sztuki noszone razem na jednej ręce.

Qué pasa ludziska? :D

ocenił(a) serial na 10

to chyba kobieta mogła zadać takie pytanie ;)
bez urazy ale myślę że w imieniu większości mężczyzn: who cares? :D
pozdrawiam

użytkownik usunięty
owiec_1989

Ej co trollujesz? ;)
Pewnie że kobieta i kieruję ją do innych kobiet, po kiego włazisz na jakiś wątek o bransoletkach?
Ale podziwiam Cię, że chciało Ci się tyle czytać o babskich bibelotach. :)

ocenił(a) serial na 9

Nosi ją z tego samego powodu, co inni obrączki, czy krzyżyki - z przyzwyczajenia i dla ozdoby.

ocenił(a) serial na 10

jestem kobietą i także w kółko i do znudzenia noszę jedną bransoletkę, łańcuszek, wisiorek - cokolwiek. chyba dlatego, że mi się podoba i jakoś nie lubię zmieniać dodatków. pewnie aktorka ma tak samo, a nie ma sensu, żeby zmieniała bransoletkę na potrzeby serialu

użytkownik usunięty
dullworld

Jest tylko jeden mały problem. To nie ona wybiera sobie strój i dodatki do serialu. Tak samo jak nie ona sama się maluje, itp.
Od tego jest specjalna ekipa. Polecam chociażby dodatki do tej serii, tam są takie kwestie wytłumaczone. Można się dowiedzieć ciekawych rzeczy (chociażby o efektach specjalnych), a czasem uśmiać do bólu brzucha (np. z bonusowych reklam Saula).

Więc jeżeli nosi coś w kółko w realnym życiu to jej "broszka". ;)
Ale w telewizorni to już zupełnie inna sprawa.

użytkownik usunięty

A może tę bransoletkę nosi w realnym życiu na co dzień i ta "specjalna ekipa"od charakteryzacji,ubioru itp. pozwoliła jej nosić bransoletkę w serialu.
Wiesz,że również zwróciłam na to uwagę ale jakoś nie przyszło mi do głowy,żeby zakładać o tym temat.Poza tym nie sądziłam,że inni też zwracają uwagę na takie szczegóły...;)

ocenił(a) serial na 10

Może jest ważna dla niej. Coś jak prezent albo pierscionek zareczynowy

użytkownik usunięty
Lunasol

@ eneaa i Lunasol
Może tak być, kto wie? :)

ocenił(a) serial na 10

Ale Tobie gratuluję spostrzegawczości, obejrzalam wszystkie sezony i nie zwrocilam uwagi na ta bransoletkę...
ladna jakas?

użytkownik usunięty
Lunasol

Baardzo ładna! ;D

(i nosi ją też w 4 i 5 sezonie)

ocenił(a) serial na 10

Zaraz wyczaję :P