Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333247
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Osoby, które już nie mogą doczekać się finałowego sezonu BB zapraszam do obejrzenia mojego kolejnego widea. Tym razem do Breaking Bad. Tribute zedytuje po pojawieniu się 5tej serii, bo nie jest jeszcze oczywiście kompletny.
http://www.youtube.com/watch?v=fYBTX_GmSM8
Są spoilery, więc ostrzegam.

Jeśli ktoś został oczarowany The Wire, The Shield, X-FIles, Bufy, Six Feet Under, Battlestar Galacticą, Twin Peaksem: zapraszam na mój kanał po inne widea.

Jakieś uwagi, wrażenia?

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

Super :)

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

To zdecydowanie zasługuje na więcej wyświetleń :/

dawid1420

Cieszę się, że się Wam podoba. Mam nadzieję, że finalna wersja jeszcze bardziej zaplusuje.

użytkownik usunięty
Wojtky

fajne, ogólnie zrobiłeś to dobrze, bo wyciągnąłeś najważniejsze cechy Walta, jego przemianę. jeśli maiłbym na coś zwrócić uwagę, co mnie raziło, to byłby to zbyt szybki montaż i przy ponad 5min klipie jest to męczące (dla mnie było). przydałoby się trochę zróżnicować bo nie można widza epatować tym samym rytmem montażowym przez całą długość klipu. ale ogólnie fajnie i muza spasowana odpowiednio

Wojtky

Kawał dobrej roboty. Nie cierpię amatorskich składaków na youtube ale ten to pierwsza liga ! Trochę za szybki montaż juz dalej ale ogólnie mega !! Bravo !

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

Zajeeeebiste,szacun ;)

ocenił(a) serial na 9
Wojtky

Piękne :D

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

Poryczałam się. Zapomniałam już, jak świetny to serial, dzięki za przypomnienie i przywołanie najlepszych momentów!

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

przypadkowo na to sie natknalem kilka dni temu.( Ogólnie WOW, genialny montaż - wszystko pasuje idealnie. Naprawde swietna robota :) (tak jak i x files tribute ^^)

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

naaaaajs!

ocenił(a) serial na 10
Wojtky

Jestem pod ogromnym wrażeniem.