Ciezko wywnioskowac jaki final sie szykuje... Duzo osob pisalo, ze do gry wlaczy cie czeska mafia, ja jednak wykluczalbym ten motyw. Wiadomo, ze Lydia ma noz na gardle co sama mowila Walterowi, zeby przynajmniej na tydzien wrocil do interesu i pokazal jak poprawic jakosc mety. Ale widzac ze nie jest chetny wkroczyla do akcji i zlikwidowala gosci z Meksyku przy pomocy wujkow Tedda. Chlopak lepiej gotowal, ale malo co nie puscil z dymem lab :D Raczej w tym kierunku bedzie szla akcja z wujaszkami tak mi sie wydaje. Mozliwe ze nadal jakos mety bedzie nie zadawalajaca i sprobuja go naklonic do wspolpracy, chociaz widac ze Todd ma respekt do Waltera, co bylo widac w ost odcinku jak opowiadal o skoku na pociag, wiec watpie zeby chcieli sily uzyc. Do gry wchodzi Jessy i wydaje mi sie ze to on odegra glowna role w z zniknieciu Walta, tez mi sie wydaje bardzo prawdopodobne ze Walter upozoruje swoja smierc, zmieni tozsamosc co bylo widac we flashach. Tylko co sie wydarzy pomiedzy? :D z Hankiem nie bedzie wspolpracowal patrzac na to ze sam by sie pograzyl... po 12 odc powinno cos wiecej sie wyjasnic, narazie nie mam zadnego pomyslu jaki moze byc powod znikniecia Walta :D