Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 334 tys. ocen
8,8 10 1 333629
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Cześć. Parę dni temu w Empiku dostałem szoku - otóż w dziale z filmami stał....1 sezon BB na DVD! Czy tylko ja jestem taki zacofany i o tym nie wiem, że jest od dawna, czy po prostu nikt o tym jeszcze nie napisał? Od dawna szukałem wszystkich sezonów na DVD, ale dopiero po obejrzeniu wszystkich znalazłem 1szy. ;) Jest tu jakiś szczęśliwy posiadacz tego wydania?

ocenił(a) serial na 10
Blood36

Beznadzieja. Powinni wydać edycję kolekcjonerską wszystkich sezonów (ta w beczce) to bym kupił...

ocenił(a) serial na 10
drzewo_topola

Przynajmniej w Blu ray, bo DVD już w ogóle się nie opłaca kupować, w internecie już można znaleźć lepszą jakość.

ocenił(a) serial na 10
drzewo_topola

Jak będzie się DVD dobrze sprzedawało to i Blu ray zrobią .

ocenił(a) serial na 10
wolth

bezsensowne stwierdzenie - przykładowo chcesz wydanie na BR to najpierw masz kupić DVD (przecież trzeba się przyczynić do sprzedaży jak twierdzisz) i czekać, aż dystrybutorzy łaskawie wydadzą Ci na BR i płacić potem drugi raz?

Wszelkie wydania powinny być od razu dwupłaszczyznowo - zarówno na DVD jak i BR. Problem w tym, że u nas dalej trzeci świat. Porównaj nawet polskie wydania Blu-ray jakiegoś filmu z tym samym na zachodzie - raz, że cena, dwa dodatków w porównaniu do wydań zachodnich tyle co kot napłakał.