PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

POnoc taki wspanialy, cudowny i najlepszy serial pod sloncem leci na dziadowskiej stacji ktora w swojej ramowce posada programy emitowane na polsacie 15 lat temu. Chyba bede musial obejrzec ten serial skoro zagoscil on w ramowce tak genialnej stacji slynacej z emitowania serialow z najwyzszej polki.

..BAAAzinga

ocenił(a) serial na 10
Mobilny

Juz lecial na Polsacie ze dwa lata temu

ocenił(a) serial na 10
Mobilny

To jednak nie jest az tak dziadowska ta stacja skoro leci na niej najlpeszy serial swiata.

ocenił(a) serial na 10
Jaareeek

Skończy sie 1 sezon i 2 pewnie już nie poleci.

ocenił(a) serial na 10
Merle_Dixon

Jednak leci i drugi, ciekawe czy wszystkie dadzą. Chętnie sobie przypomnę ten serial.

ocenił(a) serial na 10
jorger

Na polsacie 2 sezon też chyba leciał i może nawet 3 ;p Ale 4 i 5 już nie było :D

ocenił(a) serial na 10
Merle_Dixon

Jak oglądałem Breaking Bad na Polsacie 3 lata temu to puścili tylko 1 sezon, a na koniec dali 2 odcinki jednego dnia, bo podobno bardzo mała oglądalność była i chcieli szybko zdjąć, ale to plotki, nie wiem czy to był rzeczywisty powód. Następne sezony, jeżeli były, to na pewno nie od razu.

ocenił(a) serial na 9
Merle_Dixon

BB leciał też na Foksie czy tam Fox Life, nie pamiętam od kiedy, ale na pewno do końca.

ocenił(a) serial na 10
osmanho

BB leciał na FOX i do końca ;)

ocenił(a) serial na 10
Merle_Dixon

No i tym razem na TV6 też sobie całego nie obejrzymy. Dzisiaj już tylko jeden, ostatni odcinek 3 sezonu, a za tydzień już brak serialu w programie.

ocenił(a) serial na 10
jorger

To było do przewidzenia.

Mobilny

Jestem zachwycony tym faktem, ale dlaczego nie o godzinie 20.00 (tylko o 22.30) i nie po 2. odcinki? No i te reklamy... ;/

ocenił(a) serial na 8
anakin_sparrow

Czym jesteś zachwycony? Że zakończyli emisję na 3 sezonie? Ze wstydem wyznaję, że dopiero TV6 uświadomiło mi istnienie najlepszego serialu świata. Ale zapewne najlepsze sezony, 4 i 5 musiałem obejrzeć w internecie.

niniwa1974

Nie, jestem zachwycony faktem, że w takiej telewizji można było obrjrzeć choć jeden sezon najlepszego serialu świata tj. BreakingBad. Natomiast zbulwersowany jestem z powodu godziny, reklam itd.