POnoc taki wspanialy, cudowny i najlepszy serial pod sloncem leci na dziadowskiej stacji ktora w swojej ramowce posada programy emitowane na polsacie 15 lat temu. Chyba bede musial obejrzec ten serial skoro zagoscil on w ramowce tak genialnej stacji slynacej z emitowania serialow z najwyzszej polki.
..BAAAzinga
To jednak nie jest az tak dziadowska ta stacja skoro leci na niej najlpeszy serial swiata.
Jednak leci i drugi, ciekawe czy wszystkie dadzą. Chętnie sobie przypomnę ten serial.
Na polsacie 2 sezon też chyba leciał i może nawet 3 ;p Ale 4 i 5 już nie było :D
Jak oglądałem Breaking Bad na Polsacie 3 lata temu to puścili tylko 1 sezon, a na koniec dali 2 odcinki jednego dnia, bo podobno bardzo mała oglądalność była i chcieli szybko zdjąć, ale to plotki, nie wiem czy to był rzeczywisty powód. Następne sezony, jeżeli były, to na pewno nie od razu.
BB leciał też na Foksie czy tam Fox Life, nie pamiętam od kiedy, ale na pewno do końca.
No i tym razem na TV6 też sobie całego nie obejrzymy. Dzisiaj już tylko jeden, ostatni odcinek 3 sezonu, a za tydzień już brak serialu w programie.
Jestem zachwycony tym faktem, ale dlaczego nie o godzinie 20.00 (tylko o 22.30) i nie po 2. odcinki? No i te reklamy... ;/
Czym jesteś zachwycony? Że zakończyli emisję na 3 sezonie? Ze wstydem wyznaję, że dopiero TV6 uświadomiło mi istnienie najlepszego serialu świata. Ale zapewne najlepsze sezony, 4 i 5 musiałem obejrzeć w internecie.