PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad
ocenił(a) serial na 10
Rogson

dzieki za info. wezme to pod uwage, jak bede spisywac gdzies rzeczy, ktore mnie zupelnie nie obchodza.

użytkownik usunięty
Rogson

Suits również trzyma poziom, ale to całkiem inne seriale. Tamten to jedno wybitne dzieło, BB to drugie, całkiem odrębne. Ekipy nie oglądałem.

ocenił(a) serial na 9

A co niby jest wybitnego w Suits? ot dobry, lekki serial ale startu do topowych pozycji to on nie ma.

użytkownik usunięty
danteusz

Suits to dopiero 1 sezon, który nawet się nie zakończył. Pamietajmy, że 1 sezon BB również nie był najlepszy, dopiero 2 i 3 pokazały klasę. Jak na serial prawniczy, to najlepszy jaki dotychczas powstał, nie znam lepszego - więc dlatego uznałem, że to wybitne dzieło w swojej kategorii.

ocenił(a) serial na 9

Mało widziałeś. Z seriali, które aktualnie trwają lepsza jest chociażby The Good Wife.

ocenił(a) serial na 9

1 sezon BB nie byl najlepszy? O_O

użytkownik usunięty
danteusz

Dla mnie najlepszy był 3 sezon zdecydowanie, ale możesz mieć przecież inny gust :)

ocenił(a) serial na 9

To o guście to 100% racja. Ja akurat uwazam 3 sezon za zdecydowanie najslabszy, nie dosc, ze nudny to jeszcze ci bracia niczym z kreskowek. Po 2 pierwszych sezonach BB mial u mnie 10, ale niesmialo liczę, ze 4 sezon bedzie rownie dobry.

Rogson

Suits nie widziałem. A Ekipa i BB to dwie zupełnie różne bajki, trudno je porównywać. Według mnie oba seriale są świetne