Jestem właśnie przy końcówce sezonu 3.
NIewiele mi zostało, ale z tego co wyczytałem tutaj na forum sezon 3 to nie koniec.
Jak więc się sprawy mają? Wie ktoś czy powstanie sezon 3, czy też wątek się urwie.
Jak na tak dobry serial mam bardzo wielkie nadzieje, że będzie jeszcze przynajmniej 1 sezon.
Pozdrawiam.
Vince Gilligan zapowiedział dawno temu przynajmniej cztery sezony (http://sepinwall.blogspot.com/2009/05/breaking-bad-vince-gilligan-post.html).
Z tego co czytałem to twórca bb ma rozplanowane wszystko na 4 sezony, i miejmy nadzieję że to się nie zmieni.
Spoko AMC odpala nowy super serial pt. "The Walking Dead". Wiadomo, że będzie dobry bo ta stacja zawsze robi świetne seriale,
do tego na podstawie komiksu co ma bardzo dobre recenzje. Także będzie co ogladac
Po dwóch miesiącach negocjacji stacja ACM oraz wytwórnia Sony doszły do porozumienia na temat dalszego losu serialu "Breaking Bad". Obie strony poszły na budżetowy kompromisy i czwarty sezon popularnego serialu powstanie.
Budżet jednego odcinka to nieco ponad 3,2 mln dolarów , news z pierwszej strony fw :)
Rzeczywiście jest info, ale budżetowy kompromis? Myślałem że serial ma świetną oglądalność.Mam nadzieję że nie odbije się to na jakości 4 sezonu.Wie ktoś jaki budżet mają dotychczasowe odcinki?