PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 325 tys. ocen
8,8 10 1 325479
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

A mianowicie czy zdarzy sie tam cos ciekawego, fabula nabierze rozpedu? beda jakies dobre zwroty akcji? Bo 4 sezon byl dla mnie cholernie nudny - jest lepszy czy gorszy?

ocenił(a) serial na 10
kebi17

5 sezon to najlepsze co spotkało seriale kiedykolwiek, może oprócz ostatniego odcinka Twin Peaks.

ocenił(a) serial na 10
kebi17

Dodaj soli lub pieprzu, powinien byc lepszy. Ewentualnie polewy wisniowej.

ocenił(a) serial na 7
Merle_Dixon

po co piszesz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia

kebi17

To bardzo dobra odpowiedź na pytanie jakie zostało zadane. Bo co znaczy dla Ciebie lepsze/gorsze dla mnie znaczyć może co innego.

A propos. Jeżeli nie podobał Ci się 4 sezon, w mojej opinii najlepszy ze wszystkich to ostatni również Cię nie zachwyci mimo rozpędu i zwrotów akcji których pełno przez ostatnie 2-3 sezony.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
milusass

4 sezon był genialny, to ciągle rosnące napięcie między Gusem, Waltem i Jessim, gdzie niemal każdy odcinek był dla Waltera walką o przetrwanie. Żeby dobrze się przy nim bawić należy potrafić się wczuć w sytuacje bohaterów, ich emocje, ja miałem ogromne ciarki na plecach i uważam czwarty sezon za mistrzostwo świata, jest o niebo lepszy od piątego. Ja bym proponował poszukać ci czegoś w kinie akcji, w serialach które zazwyczaj wymagają umiejętności odczuwania empatii wobec bohaterów, wczuwania się w nich raczej nie masz czego szukać.

ocenił(a) serial na 7
Asvers

spoko dzia za info;) od 1-3 dla mnie bardzo interesujacy bo ciagle cos sie dzialo, w 4 czegos mi brakowalo...