A mianowicie czy zdarzy sie tam cos ciekawego, fabula nabierze rozpedu? beda jakies dobre zwroty akcji? Bo 4 sezon byl dla mnie cholernie nudny - jest lepszy czy gorszy?
5 sezon to najlepsze co spotkało seriale kiedykolwiek, może oprócz ostatniego odcinka Twin Peaks.
To bardzo dobra odpowiedź na pytanie jakie zostało zadane. Bo co znaczy dla Ciebie lepsze/gorsze dla mnie znaczyć może co innego.
A propos. Jeżeli nie podobał Ci się 4 sezon, w mojej opinii najlepszy ze wszystkich to ostatni również Cię nie zachwyci mimo rozpędu i zwrotów akcji których pełno przez ostatnie 2-3 sezony.
Pozdrawiam.
4 sezon był genialny, to ciągle rosnące napięcie między Gusem, Waltem i Jessim, gdzie niemal każdy odcinek był dla Waltera walką o przetrwanie. Żeby dobrze się przy nim bawić należy potrafić się wczuć w sytuacje bohaterów, ich emocje, ja miałem ogromne ciarki na plecach i uważam czwarty sezon za mistrzostwo świata, jest o niebo lepszy od piątego. Ja bym proponował poszukać ci czegoś w kinie akcji, w serialach które zazwyczaj wymagają umiejętności odczuwania empatii wobec bohaterów, wczuwania się w nich raczej nie masz czego szukać.