Jestem świeżo po zakończeniu ostatniego odicnak serialu i mam pytanie. Czy tylko ja poczułem pustkę w sercu gdy Walter umarł?
Skończyłem ten serial z pół roku tamu, jak nie więcej i nadal odczuwam po nim pustkę
Więc to normalne, musisz trochę pocierpieć :P
Nic nie będzie, Walking Dead skończyło się na 3 sezonie, jestem z 5 odcinków do tyłu i nie mogę się zebrać, żeby je nadrobić, po jego zakończeniu będzie jedynie ulga, a nie pustka :/
The Walking Dead nie skończy się tak szybko. Pewnie będzie miał więcej sezonów niż Supernatural ;)
Sezon 5a mnie nudził, ale i tak czekam na dalsze odcinki, może pojawi się w końcu Negan ;p
Nie, nie tylko ty. Obejrzałem finał półtora roku temu i dalej się źle czuje z tym, że serial się już skończył. :(
Ja też jestem świeżo po zakończeniu serialu i kompletnie nie mogę się pozbierać. Tak już mam, jak serial na punkcie którego kompletnie oszaleję, po prostu się kończy i to na dodatek w taki sposób... :(
Jeszcze się wczoraj AHS Freak Show skończyło :P Przynajmniej w jakimś stopniu Happy Endem :D
Czy tylko ja tak mam, że po zakończeniu jednego genialnego serialu ciężko mi zabrać się za kolejny? Planowałam "Wikingów", ale teraz, po śmierci Walta straciłam jakoś zapał.