PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy tylko ja....

użytkownik usunięty

Jestem świeżo po zakończeniu ostatniego odicnak serialu i mam pytanie. Czy tylko ja poczułem pustkę w sercu gdy Walter umarł?

ocenił(a) serial na 10

Skończyłem ten serial z pół roku tamu, jak nie więcej i nadal odczuwam po nim pustkę
Więc to normalne, musisz trochę pocierpieć :P

użytkownik usunięty
extranick

Już się boje co będzie z The Walking Dead :D

ocenił(a) serial na 10

Nic nie będzie, Walking Dead skończyło się na 3 sezonie, jestem z 5 odcinków do tyłu i nie mogę się zebrać, żeby je nadrobić, po jego zakończeniu będzie jedynie ulga, a nie pustka :/

ocenił(a) serial na 10

The Walking Dead nie skończy się tak szybko. Pewnie będzie miał więcej sezonów niż Supernatural ;)

użytkownik usunięty
Merle_Dixon

Hahah dowaliłeś na maxa :D

ocenił(a) serial na 10

Kirkman mówił, że mają plany nawet na 11 sezonów ;)

użytkownik usunięty
Merle_Dixon

No to trochę jeszcze pooglądamy.

ocenił(a) serial na 10

Tylko szkoda, że poziomem coraz słabiej ;(

użytkownik usunięty
Merle_Dixon

Może słabiej ale dalej dobrze :D

ocenił(a) serial na 10

Sezon 5a mnie nudził, ale i tak czekam na dalsze odcinki, może pojawi się w końcu Negan ;p

użytkownik usunięty
Merle_Dixon

Jest to możliwe, w końcu nasi bohaterowie trafią do Aleksandrii :D

ocenił(a) serial na 10

Nie, nie tylko ty. Obejrzałem finał półtora roku temu i dalej się źle czuje z tym, że serial się już skończył. :(

ocenił(a) serial na 9

Ja też jestem świeżo po zakończeniu serialu i kompletnie nie mogę się pozbierać. Tak już mam, jak serial na punkcie którego kompletnie oszaleję, po prostu się kończy i to na dodatek w taki sposób... :(

użytkownik usunięty
Miss_Joker

Jeszcze się wczoraj AHS Freak Show skończyło :P Przynajmniej w jakimś stopniu Happy Endem :D

ocenił(a) serial na 9

Czy tylko ja tak mam, że po zakończeniu jednego genialnego serialu ciężko mi zabrać się za kolejny? Planowałam "Wikingów", ale teraz, po śmierci Walta straciłam jakoś zapał.

użytkownik usunięty
Miss_Joker

Nie tylko ty :(