PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jestem po 6 odcinku 2 sezonu. Z odcinka na odcinek coraz gorzej. Pierwszy sezon bardzo dobry a drugi rozczarowuje.

ocenił(a) serial na 10
andrze_r

Drugi sezon najlepszy

ocenił(a) serial na 9
litwosxd

Moim zdaniem 3 ;p

ocenił(a) serial na 9
Kredka_na_baterie

3 najlepszy :)
Film zaczyna się dla mnie dopiero po akcji z whisky nad basenem..:)

ocenił(a) serial na 10
andrze_r

Najwyżej oceniany serial w historii, a Ty oceniasz po niecałych 2 sezonach z 5. Nie oglądaj dalej, nie zasługujesz :)

ocenił(a) serial na 10
andrze_r

Oglądaj,oglądaj. Miliony ludzi na całym Świecie się nie mylą

ocenił(a) serial na 4
Gladiator1000

miliony much też nie - żryjcie więc gówno :]

ocenił(a) serial na 10
suszyMie

Człowieku,skąd w Tobie tyle jadu ? :) Widziałem Cie już chyba w 300 tematach i zawsze jedziesz po ludziach jakby Ci matke zabili :) Chyba faktycznie Cie suszy :)

ocenił(a) serial na 10
andrze_r

Teraz patrzysz jedynie na wstęp. Przed Tobą rozwinięcie,które wgniecie cie w fotel. A zakończenie ?????? Musisz to zobaczyć

ocenił(a) serial na 10
Gladiator1000

Nie oglądaj, jeżeli chcesz zachować psychikę ;)

ocenił(a) serial na 10
idAmaru

He he :) no o tym nie pomyślałem :0

ocenił(a) serial na 10
andrze_r

Przyznam szczerze ze serial w późniejszej fazie nabierze tak zastraszającego tempa ze jak wspomniał kolega wyżej, najprawdopodobniej zostaniesz wgnieciony w fotel i wydostanie się z niego będzie przyprawiało ci nie lada trudności.
Oglądaj dalej :P Będzie coraz lepiej. Według fanów sezony 3,4,5 to totalna psychiczna miazga.

ocenił(a) serial na 4
Asvers

sezon 3 był tak nudny, że czwartek już nawet nie zacząłem.
ale dzieciakom może się podobać.

ocenił(a) serial na 10
suszyMie

Nie mam pojęcia czego oczekiwałeś po tym serialu, ja osobiście dzieciakiem nie jestem, mimo to serial potwornie mi się podobał, i to właśnie dopiero od 3 sezonu zacząłem podgryzać sobie paznokcie od natłoku emocji jakimi był napakowany.
Nie zżyłeś się widocznie z bohaterami i trudno ci wczuć się w historie - tak też się zdarza.

ocenił(a) serial na 4
Asvers

"Nie mam pojęcia czego oczekiwałeś po tym serialu"
Oczekiwałem, że będzie interesujący. Nie był.

"od 3 sezonu zacząłem podgryzać sobie paznokcie od natłoku emocji jakimi był napakowany"
Nigdy jeszcze nie obgryzałem sobie paznokci tylko dlatego, że oglądam jakiś serial, film lub czytam książkę. Śmieszne, że niektórzy tak robią.

"Nie zżyłeś się widocznie z bohaterami i trudno ci wczuć się w historie"
Nigdy jeszcze nie zżywałem się z bohaterami, coś mnie albo zainteresuje, albo nie, ale podniety żadnej nie odczuwam na widok filmu/serialu - ty odczuwasz? moje gratulacje ;p

ocenił(a) serial na 10
suszyMie

Kiepski troll :P

ocenił(a) serial na 4
Asvers

Żebyś się przypadkiem nie popłakuniał z wrażenia.
Możesz sobie nawet i po nogach sikać z wrażenia na widok BB, a każdy kto tego nie robi, może być dla ciebie trollem, twoja sprawa.

ocenił(a) serial na 9
andrze_r

nie warto. nawet ocena i pozycja w rankingu to sugerują.

andrze_r

Oglądaj, pod koniec 2 sezonu zrobi się ciekawie, a 3 jak dla mnie jest jednym z najlepszych (top2). 4 i 5 pod względem tempa i zwrotów akcji miażdżą.

ocenił(a) serial na 10
nawisher

Ja myślałem, że 5 będzie wymuszonym pociągnięciem niewyjaśnionego z poprzednich sezonów i sceptycznie podszedłem do tematu po genialnym 3 i 4 które to zrobiły mi istny whiskas z mózgu (jak widzę nie tylko mi ;) ) ale to co 5 robił z odcinka na odcinek ukoronował wielkość całej produkcji. Bezkonkurencyjna dyszka za całokształt!! Szkoda, że się skończył, no ale "all bad things must come to an end" ;) Czas na historię Saul'a :D

ocenił(a) serial na 10
nawisher

Ja myślałem, że po genialnym 3cim i 4tym sezonie, które to zrobiły mi whiskas z mózgu (jak widzę nie tylko mi ;) !) 5ty będzie wymuszonym pociągnięciem tego co niedopowiedziane, ale to co się działo z odcinka na odcinek, tempo, zwroty akcji i wspaniała nieprzewidywalność (do ostatniego odcinka nie dawałem 100% wiary swoich przewidywaniom - i słusznie), ukoronowała całą produkcję czyniąc ją bezkonkurencyjną "dyszką" ;) istne arcydzieło! Szkoda, że musiał się skończyć na 5tym, no ale "all bad things must come to an end" ;) teraz nadszedł czas na historię Saul'a :D

ocenił(a) serial na 10
idAmaru

Sorry za spam, myślałem, ze się nie dodało :P keep cook

andrze_r

Może 2 i 3 sezon są nieco gorsze od reszty ale końcówka 4-tego wciska w fotel. Oglądałem po trzy odcinki pod rząd do trzeciej w nocy.

ocenił(a) serial na 7
andrze_r

Jestem dopiero po pierwszym sezonie i jak na razie mnie niczym nie zachwycił- taki przeciętny serial. Skoro mówisz, że drugi sezon jest jeszcze słabszy, to aż boję się oglądać dalej.

ocenił(a) serial na 6
dragon_33

Oglądam czwarty sezon czwarty odcinek są momenty że coś się dzieje a ogólnie serial przynudza

ocenił(a) serial na 10
dragon_33

Warto się przebić i poczekać. Nie pożałujecie :)

andrze_r

Warto, jeden z nielicznych seriali, który nie ma tendencji spadkowej.
Wszystkie sezony trzymają poziom. 5 to już w ogóle arcydzieło.
Pozdrawiam :)