PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325620
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

niebanalnego scenariusza.Patrząc na polskie seriale gdzie wszystko się rozgrywa na 10m kwadratowych to śmiać mi się chce że kiedyś gdy internet był mało popularny siedziałem przed tv i to oglądałem.Jedyne czego się boje to 5 sezonu,równie dobrze ta historia mogła by się już skończyć.Nikt by nie miał za złe,ale wiadomo dziś kasa jest najważniejsza.Życzę producentom aby tego nie spier... bo dobre wrażenie bardzo łatwo przyćmić jednym kiepskim sezonem. 10/10

ocenił(a) serial na 10
kar32167

Gilligan nier kreci tego aby ciagnac kase, juz od dawna wiedzial, ze historie zakonczy na 5 serii. Skonczyc serial kiedy powinien sie skonczyc, brawo Vince.

ocenił(a) serial na 9
kar32167

Jestem dopiero po 1 odcinku, ale już mi się podoba. Mam nadzieje, że będzie utrzymywał cały czas przyzwoity poziom ^^

użytkownik usunięty
olik124

O to się nie martw. Wiadomo, że nie w każdym odcinku jest akcja, bo serial w dużej mierze skupia się na zachowaniach bohaterów, ale poziom ciągle rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 9

no to się cieszę, bo dziś mam zamiar zrobić sobie maraton (:

użytkownik usunięty
olik124

Chciałbym wrócić do tych czasów, kiedy samemu poznawałem Breaking Bad i byłem zahipnotyzowany tym serialem, oglądać jeden sezon w jeden dzień.
Udanego seansu, bo po 4 sezonie nie poznasz, że to ta sama osoba co w Pilocie (mam na myśli głównych bohaterów).

ocenił(a) serial na 9

No ja niestety nie mam tyle czasu ani energii żeby oglądać sezon w dzień, ale zdecydowanie pare odcinków dziś obejrzę :D
I dzięki dzięki :3

olik124

Lepiej nie oglądaj zbyt szybko, bo wyprzedzisz nadejście 5 sezonu i będziesz oglądał tylko jeden odcinek na tydzień, co przy serialu tego typu jest męczarnią.

ocenił(a) serial na 9
marcin261287

Nawet nie specjalnie lubię oglądać szybko oglądać, więc to nie problem.

PS. oglądała* :p

olik124

Pardon Madame :)

ocenił(a) serial na 9
marcin261287

Spoko, spoko :D

Hah, zaraz cały sezon za mną będzie, i gdzie to wolne oglądanie.. >.>

olik124

Pierwszy sezon jest krótki ;)