No ja właśnie nie wytrzymam ;] wiesz gdzie można online oglądać jakieś seriale może się to znajdzie
Też chciałbym obejrzeć już teraz, ale spokojnie. Poczekam.
Pierwszy odcinek był dobry, nic więcej. Wczorajszy dużo lepszy, zaskoczył mnie. Świetna czarna komedia się zapowiada.
Czarny humor występuje w 1 sezonie ;) Potem jest więcej dramatu i napięć między bohaterami serialu
taaa dobre sobie nie dosc ze premiera po 4 latach to jeszcze trzeba czekac tydzien na odcinek.tak jak wyzej ogladajcie na kinomaniak lub ekino z napisami.
serial jest genialny, jak pochłonie to w całości. ja pooglądałem 4 sezony w kilka dni, już nie mogę się doczekać 5 sezonu. każdemu polecam.
Serial jest genialny! Najlepszy jaki oglądałam. Pierwsze odcinki po mału się rozkręcają, ale po 4 sezonach serial tak trzyma w napięciu ze nie można się doczekac kolejnego odcinka! Dlatego polecam oglądanie w internecie . W kolejnych sezonach są nawiązania do wczesniejszych sytuacji i serial łączy się w jedną świetną historię!!! Ponadto zdjęcia pierwsza klasa! Polecam wszystkim!
Kurcze ja wam zazdroszczę, tempo mojego kompa powala muszę czekać cały tydzień :(
Serial posiada świetny czarny humor... z odcinka na odcinek robi się ciekawiej :)
Serial można ściągac z torrentów całe sezony ,ja tak zrobiłem
serial świetny lubię takie klimaty ,właśnie skończyłem ogladac pierwszy sezon i zabieram się za drugi
Ja ściągnąłem 4 sezony z lektorem. Chciałem wkleić Wam linka, ale wyskakuje, że to niezgodne z regulaminem.
Taak, trudne jak cholera. Taki genialny serial ech... powinni puszczać po 2 odcinki. I wolałbym, żeby to emitował TVP1 lub TVP2, bo tam nie ma reklam.
Heh, no i nie wytrzymałem. Właśnie kończę 2 sezon i mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem.