PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 327 tys. ocen
8,8 10 1 327114
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Dobre sobie...

ocenił(a) serial na 10

Na pewno wytrzymam tydzień do następnego odcinka...

ocenił(a) serial na 10
bobo553

No ja właśnie nie wytrzymam ;] wiesz gdzie można online oglądać jakieś seriale może się to znajdzie

ocenił(a) serial na 10
DannielNemesis

na kinomaniaku -.- ;p Myślałem ze znają go już wszyscy

ocenił(a) serial na 10
martin123154

dzięki ziomek to oglądam ;]

ocenił(a) serial na 10
bobo553

Też chciałbym obejrzeć już teraz, ale spokojnie. Poczekam.
Pierwszy odcinek był dobry, nic więcej. Wczorajszy dużo lepszy, zaskoczył mnie. Świetna czarna komedia się zapowiada.

ocenił(a) serial na 10
Piramidoglowy

Czarny humor występuje w 1 sezonie ;) Potem jest więcej dramatu i napięć między bohaterami serialu

bobo553

taaa dobre sobie nie dosc ze premiera po 4 latach to jeszcze trzeba czekac tydzien na odcinek.tak jak wyzej ogladajcie na kinomaniak lub ekino z napisami.

ocenił(a) serial na 10
F_Krueger

serial jest genialny, jak pochłonie to w całości. ja pooglądałem 4 sezony w kilka dni, już nie mogę się doczekać 5 sezonu. każdemu polecam.

bobo553

Serial jest genialny! Najlepszy jaki oglądałam. Pierwsze odcinki po mału się rozkręcają, ale po 4 sezonach serial tak trzyma w napięciu ze nie można się doczekac kolejnego odcinka! Dlatego polecam oglądanie w internecie . W kolejnych sezonach są nawiązania do wczesniejszych sytuacji i serial łączy się w jedną świetną historię!!! Ponadto zdjęcia pierwsza klasa! Polecam wszystkim!

bobo553

Kurcze ja wam zazdroszczę, tempo mojego kompa powala muszę czekać cały tydzień :(
Serial posiada świetny czarny humor... z odcinka na odcinek robi się ciekawiej :)

ocenił(a) serial na 9
JOANNA108

Serial można ściągac z torrentów całe sezony ,ja tak zrobiłem
serial świetny lubię takie klimaty ,właśnie skończyłem ogladac pierwszy sezon i zabieram się za drugi

ocenił(a) serial na 10
bobo553

Ja ściągnąłem 4 sezony z lektorem. Chciałem wkleić Wam linka, ale wyskakuje, że to niezgodne z regulaminem.

ocenił(a) serial na 10
bobo553

Taak, trudne jak cholera. Taki genialny serial ech... powinni puszczać po 2 odcinki. I wolałbym, żeby to emitował TVP1 lub TVP2, bo tam nie ma reklam.

ocenił(a) serial na 10
bobo553

Heh, no i nie wytrzymałem. Właśnie kończę 2 sezon i mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałem.

ocenił(a) serial na 10
bobo553

Jak na razie, to początek 8 odc 2 serii - dla mnie bomba :D
Genialny serial :)